Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení rozdělovače /odstředivá regulace/

Od: bubo* odpovědí: 7 změna:
Mám favorita 135 90 rok výroby vše si na něm udělám od geometrie seřízení motoru i karburátoru vše v pohodě ,hodně věcí je po mojí g.o. v pořádku nějak ně to zatím baví na tom šuplíku se mohu realizovat . Jenom pár prkotin potřebuju poradit -generálkoval jsem celej rozdělovač vše dobré nová perka odstředivé regulace, ale potřeboval bych dokumentaci při jakejch otáčkách jak a na kolik stupnů nastavit odstředivou regulaci , a také při jakém podtlaku jak to má natáčet předstich prostě nějakou křivku .Motor ná najeto 85000 tis Km je dobrej 2006 jsem mu dal nové rozvody v karburátoru je taky spousta věcí movejch . Ještě jedna věc je mi záhadou má to nové svíčky VN kabely mějaký modrý žádná náhrada -seřízoval jsem vůle ventilu na všecky 0.20 jak píšou v chytré knize když je to studený ventyly nejsou slišet ale jak se to ohřeje tak to slišitelně tiká jako by byla velká vůle čím by to asi mohlo bejt? dík za radu s pozdravem všem Bubo

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lomaks*
hodnocení

0x
Když mi poradíš, v kterym programu jde vyextrahovat jen asi tři stránky z příručky v pdf, tak ti to pošlu :) Nebo jestli by šlo poslat mejl s 22MB přílohou (mám Centrum)...
Já ti nevim...co třeba text označit (případně zvolit nahoře v menu označení textu) dát strl+c a otevřít si třeba word dát ctrl+v a je to tam.
Příloha? Neni nic jednoduššího než to zkusit, případně zapakovat na několik menších souborů a odeslat :P
Další možností je uložit to na edisk.cz či uschovna nebo leteckaposta.cz celý soubor a vyřešeno Takhle metoda je nejlepší *hi*
bubo*
hodnocení

Dík za snahu ,něco jsem už našel budu rád když to jen porovnáš jestly ten graf sedí dík , je to na téhle stránce www.tuning.cz/s11/... budu rád za odpověd přeju hezkej víkend bubo
bubo*
hodnocení

Lomaks dík ted jsem si to stáhnul těch 22MB tak se na to jdu kouknout ještě jednou dík ... Bubo
bubo*
hodnocení

lomaks všechno fajn ,jenom trochu změna já to potřebuju pro favorita 135 ,tamto jsou starší stroje 110 ,120 ,Rapid ,atd. neva to co mám bude asi O.K. je to převzatý z upravy jak na starší škodu dát rozdělovač z Favorita snad si ty průběhy nikdo nenamaloval a budou dobrý . I tak dík čau Bubo

lomaks*
hodnocení

0x

Mavericku díky.

Bubo, na následující adrese si můžeš stáhnout příručku na škodovky (má to 22 MB), je tam mimo jiné graf k rozdělovači:

leteckaposta.cz/...

Neni zač,já to rovnou sosnu pro kámoše *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]