Nejste přihlášen/a.
Ač mám tohle auto už asi tři roky, žil jsem doposud v domění, že si tam klíče zabouchnout nelze. Evidentně to jde. Otevřel jsem dveře u spolujezdce hodil na sedačku věci (klíče a mobil) a dveře zabouchl (jako už tisíckrát). Jediný způsob, jak jsem si mohl zabouchnout, je, že jsem mobilem trefil tlačítko DO na klíčích (trefa za mega) a následně zabouchl dveře.
Otázka pro majitele a znalce - já to teď nevyzkouším (otvírák je pořád v konzervě): Pokud zamknu dálkou auto při otevřených předních dveřích a pak zabouchnu, jsou zamčené všechny dveře?
Oprava: v domnění
Mam sice F1 ale pocitam , ze to je to stejne. Kdyz mam otevrene predni dvere , nebo kufr , tak dalkou mi nejde zamknout auto.
Dalsi vec co se mi stavalo je , ze jsem si otevrel a auto se mi za par sekund samo zamknulo. Mel jsem KO mikrospinac a auto myslelo , ze jsem neotevrel dvere , tak se samo zamknulo. Sranda pak chodit zaknuteho auta a klice vevnitr.
Jinak kdyz se auto zamkne , tak vzdy cele.
JJ: tuhle funkci, kdy auto zamkne, pokud je otevřené dálkou a do pár vteřin člověk neotevře dveře jsem měl (a mám) už na Feldě. Fabia II ji má taky. A ten vadný mikrospinač by to být mohl. Okolo byl rámus, takže přesně nevím, v kterém okamžiku se auto zamklo, ale nepřijde mi, že před nebo zároveň se zabouchnutím dveří.
Mám Fábii I. Pokud jsou zavřeny dveře od řidiče, tak DO zamknu celé auto, i kdyby byly jakékoliv další dveře otevřeny a zamčou se všechny zámky. Běžně to tak dělám.
Byl jsem to ještě ověřit, jestli to funguje 100% u otevřených dveřích vedle řidiče a auto se mi celé zamklo.
Jako že zamknete při otevřenejch dveřích a čudly zajedou dolů, pak zabouchnete a je zamčeno? To není moc blbovzdorný, poukázka na průšvih... Já byl vyzkoušet Feldu a ta je v poho. Pokud jsou jakýkoliv přední dveře otevřený, čudly v nich nezajedou a průšvih se nekoná.
vím o člověku co vylezl u NC z nastarované Audiony A4 aby bábě pomohl naskládat do kufru nákup, když kufr zabouchnul audinase zamkla...to musí báýt dobrý pocit, v sobotu v poledním vedru s nastartovaným motorem v místě kde se nesmí stát, jen zastavit...
od té doby co o otm vím když přijedu před garáž a nechám motor bežet při otevírání vrat, VŽDY nechávám otevřené dveře na autě, někdy i okénko...i kdyby pršelo...ale okénko se může teporeticky také při poruše zavřít...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.