Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dne 19.6.2009 mně nabourali auto za mé nepřítmnosti. Naštěstí mi slečna nechala tel. kontakt takže jsme sepsali protokol o vzniku dopravní nehody. V něm přímo uvedla, že nehodu způsobila ona. Je pojištěná u ČP. Následně jsem navštívil technika ČP, který si vše vyfotil, sepsal se mnou zápis a dohodli jsme si způsob opravy a způsob úhrady. Poté co jsem auto odvezl do servisu byla provedena druhá prohlídka zástupcem pojišťovny a opět byl sepsán zápis a určen způsob opravy.
Poté co servis opravu provedl a poslal fakturu na pojišťovnu, tak to najednou pojišťovna odmítá uhradit. Nikdo se mnou nekomunikuje, jen mi napsali že škodu neuhradí. V celé věci figuruji jako poškozený a pokud má ČP nějaké výhrady, tak by to měla řešit s tou slečnou - se svým smluvním partnerem.
Auto mám opravené v servise, ale tam mi ho nedají dokuď jim někdo neuhradí opravu. Opravdu nevím jak mám dál postupovat.
Já na Vašem místě bych ještě kontaktoval pojišťovnu,u které jste vy pojištěn,vysvětlil jim jak se dané věci mají a oni by Vám měli pomoci a s tou pojišťovnou té dané slečny by se měli spojit.Mě se stala letos taky nehoda,když do mé 13 roků staré Bravy nacouvala podnikatelka s novým Renaultem.Sepsali jsme protokol,já škodu nahlásil na své pojišťovně,ona zase na té svoji(Kooperativa),potom mě kontaktoval jejich technik,vše si ofotil,dal mi podepsat papír,nic mi dále neřekl a odjel.Kupodivu mi do týdne došla složenka na 16000,- kč a už je nezajímalo za kolik a kde to opravím.Naštěstí mi ty peníze na tu opravu tak tak stačily.Přeji Vám hodně štěstí a doufám,že neproděláte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.