Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění auta do Itálie

Od: macek71® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně pojištění auta do Itálie. Jedu do Itálie mojí stařenkou Audi z roku 2002.Nemám s tím zkušenosti, vetšinou jsem letěl letadlem, proto potřebují poradit jestli existuje nějaké pojištění na osobní vůz. Myslím nějaké asistenční služby, když zůstanu někde stát na dálnici átd.Prosím doporučení , jaké s tím máte zkušenosti. Má to vůbec cenu?Děkuji za info

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Krátkodobé pojištění (HAV a asistence) se dají udělat na pobočkách pojišťoven - já si nechal u ČP udělat na 10 dnů s extra pojištěním zdraví, lepší asistence, HAV. Jsou sice drazí, ale na tu chvilku ten rozdíl nebyl tak hrozný a pojistili mi i auto starší 10ti let, což neumí každý...

karel1234
hodnocení

0x

Neco malo bys mel myt k povinnemu ruceni,co platis na auto.Jinak u nekterych pojistoven jde auto havarijne pojistit treba na 14 dni,pak budes mit asistenci k tomu,samozrejme zalezi na podminkach jednotlive pojistovny.Cesky automotoklub a a ABA stoji v zahranici za prd,nepojizdne auto se jim z dalky nechce tahat.Osobne jsem dlouho hledal pojisteni,dost casto se pohybuji v nemecku,pak dovolene italie,chorvatsko a mam pojisteni od ADAC.Zatim jsem jejich sluzeb nastesti nemusel vyuzit,ale tahaji nepojizdna auta i z dalky v cene pojisteni,plus pri oprave v servisu platis jenom dily,praci hradi.

fik
hodnocení

0x

Nejlepší asistenční služba je prevence,buď auto zkontroluj sám a pokud to neumíš je dej zkontrolovat. Není s tím žádný problém,včera jsem se vrátil z chorvatska se starou feldou a šlapala jako hodinky,po dálnici stabilně 130 vyjma úseků s nižší rychlostí. V Itálii jsem byl taky,taky plno dálnic a pohodlná jízda,ničeho se neboj

Před jízdou prověřit technický stav,mít řádně nahuštěné pneu,dobrou rezervu,nějaký to nářadí se může taky hodit. Pozor na nějaký vady třeba naprasklý sklo nebo něco neschválenýho,pokuty jsou někde opravdu strašná pálka. Pak dodržovat předpisy a nebude problém. Každý dvě hodiny přestávka,nezdá se to ale je to hodně potřeba,mikrospánek je otázka vteřiny a jsi mrtvej.

Podívej se u svojí pojišťovny jestli něco takového nabízí,každá odtahovka bude stát neskutečný prachy

hodnocení

Děkuji všem za rady Prohlédnout autoti je těžké.Vizuelní věci,jako gumy,osvětlenívoda ard to snad umí každý.Jde mi spíše o asistenci,když odejde turbo,nebo něco v motoru atp. To nikdo nezkontroluje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]