Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci poprosit o radu mám simsona enduro jedu a nejednou z niceho nic zhasl motor.tak jsem ho dotlačil domu zacal vymenovat svicku simson chytl drzel volnobeh ale po pridani plynu se zacal hned davit a motor zhasl.vycistil jsem karburator.ALe to nepomohlo simson hází nepravidelnou jiskru ani kabel o kostru jiskru nehodí.Indukční cívka se kupovala minulej rok nova i snimac otacek se minulý rok menil.Napadá někoho čim to může být?
Nikde není napsáno že se to ,co jsi měnil se zase nemůže pokazit.
Já mám smůlu na HDD v nových ! Noteboocích.První hdd u prvního odešlo za půl roku,zdarma výměna.Druhý Ntb koupený po 2.letech - Hdd za tři měsíce v háji,opět zdarma.Třetí,co mám nyní - Hdd za 1.rok v háji.
V prodejně,kde jsem je všechny kupoval jen prohlásili: No,holt màte smůlu na harddisky.
Takže , včil si vyber...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.