Když u Renaultu Megane asi 13 let starého zamykám řadící páku jak moc snižuji riziko krádeže? Dejme tomu, že: - nezamknuté auto s klíčky v zapalování je 100% riziko krádeže - zamknuté auto bez klíčků je 50% riziko krádeže jak moc (o kolik % zhruba) sníží riziko následující úkony? - zablokování volantu otočením bez klíčků - zamknutím převodovky tak aby bylo zařazeno směrem do místa kudy nelze vyparkovaat (např do stromu) - nasazení páky na volant
Už jen to,ze mate 13let staryho rendla jste snížil riziko krádeže na minimum doplněno 19.06.16 00:37: Tím se samozřejmě danému vozu nevysmivam- je to výborný delnas a auto,které zvládne opravit kde kdo. I já se o svůj povoz trochu bojím, ale k povinnému ručení jsem dostal nabídku pojištění proti odcizení do 50k za nějakých 360kc ročně,tak jsem využil toto a mám klid
Myslím že u takového auta je zamčení jediní řešení-vše ostatni je zbytečnost a plácání finncemi pže kdo je bude chtít ukrást tak to asi udělá,jenže toto není auto co by se kradlo byť na ND jako škody,WV audi ...
Jinak nevím zda-li jde nastartovat auto s Imobilizerem vytrženými kabely ze spínačky,ale vím že zámek volantu je jednoduše a rychle nepřekonatelný.Osobně jsem tuto variantu zkoušel na staré škůdce 105,pár lidí mi tvrdilo že to umí-nedokázali nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.