Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se snižuje riziko krádeže?

Od: postcd® odpovědí: 5 změna:
Když u Renaultu Megane asi 13 let starého zamykám řadící páku jak moc snižuji riziko krádeže?
Dejme tomu, že:
- nezamknuté auto s klíčky v zapalování je 100% riziko krádeže
- zamknuté auto bez klíčků je 50% riziko krádeže
jak moc (o kolik % zhruba) sníží riziko následující úkony?
- zablokování volantu otočením bez klíčků
- zamknutím převodovky tak aby bylo zařazeno směrem do místa kudy nelze vyparkovaat (např do stromu)
- nasazení páky na volant

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

4x
Už jen to,ze mate 13let staryho rendla jste snížil riziko krádeže na minimum
doplněno 19.06.16 00:37: Tím se samozřejmě danému vozu nevysmivam- je to výborný delnas a auto,které zvládne opravit kde kdo. I já se o svůj povoz trochu bojím, ale k povinnému ručení jsem dostal nabídku pojištění proti odcizení do 50k za nějakých 360kc ročně,tak jsem využil toto a mám klid ;)
zakus*
17.06.16 16:52

*palec*

hodnocení

1x

Myslím že u takového auta je zamčení jediní řešení-vše ostatni je zbytečnost a plácání finncemi pže kdo je bude chtít ukrást tak to asi udělá,jenže toto není auto co by se kradlo byť na ND jako škody,WV audi ...

Jinak nevím zda-li jde nastartovat auto s Imobilizerem vytrženými kabely ze spínačky,ale vím že zámek volantu je jednoduše a rychle nepřekonatelný.Osobně jsem tuto variantu zkoušel na staré škůdce 105,pár lidí mi tvrdilo že to umí-nedokázali nic.

hodnocení

0x

já si koupil citroena - já jsem spokojen a nikdo to krást nechce, i kdyby to bylo s klíčema v zapalování *smich*

Jj nejlépe se snižuje možnost krádeže značkou daného auta *palec*Myslím k nim patří i renda *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]