Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,odeslo mi palivove cerpadlo a davalo se tam nove pred 14 dny.od te doby mi zlobi auto,respektive nastartuju v pohode,bzuceni cerpadla slysim,ale pri jizde mi auto pri rozjizdeni zacne obcas nekdy skakat a pri zarazeni rychlosti z 1 na 2 mi obcas motor zhasne cili vypne a hned opet naskoci a to same se deje pri zarazovani rychlostí z 2 na 3 a nebo naopak.kdyz si pribrzduju kvuli kolone nebo kvuli prednosti v jizde,tak motor opet znova vypne hned naskoci.kdyz chci uplne zastavit,stane si toto:dam nizsi rychlost a zacinam brzdit a uz zastavuju,tak motor uplne vypne a uz nenaskoci.chci opet nastartovat,ale s tou tehdenci,ze to nejde napoprve a musim nekolikrat to zkouset a mam s tim hodne velke potize a nekdy musim dat jednicku,aby se mi to povedlo,jinak to vubec nenastartuju a neodjel bych.dale se mi to stava,kdyz chci couvat a je to ten sami problem,ktery jsem uvedl ted pred par radky nahore a kdyz se to povede,tak motor bezi sotva stezi a prijde mi,ze se dusi a nechce mu fungovat a mam problem vubec zaparkovat.dekuji a verim,ze mi poradite´,pac jsem uz z toho bezmocny a nikde mi nedokazou poradit poradne.
Dobrý den. Zajedete tam, kde "se davalo nove cerpadlo" a zreklamujete práci.
Možnosti jsou různé, ale řekl bych, že pokud to jelo před výměnou čerpadla a po výměně se vyskytl problém, nebude to jen tím filtrem... - ale držím vám palce
Bych se zaměřil na svíčky - rozdělovač. Nepřehodili jste kabely?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.