Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký lepší benzín tankovat?

Od: jeff321 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, u mé pumpy zrušili benzín BlueOctans 99 a já nyní hledám náhradu. Zkoušel někdo víc druhů prémiových paliv jako např. Carrera 100, nebo V-power?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smells*
hodnocení

1x

Tankovat Shell V-Power = jsem upný idiot a vyhazuji peníze oknem viz. tento článek který je sice o naftě,ale to že z lidí dělají pitomce na tom nic nemění. auto.idnes.cz/...

dracek*

Musím trošku oponovat ,mohu sice tankovat levněji na ONU ale v-power se mě osvědčil ,měl sem problém s klapkou spětného spalování (karbon) nový 4000 cca ale co tankuji V-power tak tydle problémy nemám

perda*
hodnocení

0x

Dobrý den, do čeho tento benzín hodláte tankovat? Pokud nemáte ferrari apod. tak to jsou totiž vyhozené peníze..

jeff321

No nemám zrovna Ferrari, ale můj motor má cca 200 koní. Myslím, že rozdíl oproti klasickému naturalu 95 versus BlueOctans 99 tam byl vcelku citelný. Motor šel líp do otáček a připadal mi daleko živější.

perda*

Jaké oktanové číslo doporučuje výrobce?

Zkuste si přečíst třeba:

auto.idnes.cz/pne/...

www.dfens-cz.com//...

pepanek*

Na výkonu to rozhodně nepoznáte...

dracek*
hodnocení

0x

V-pover tankuju pravidelně ,Astra G ,jenom dobré zkušenosti (teda až na cenu)

jeff321

Vpower Racing jste nezkoušel? Ten mi ale přijde už předražený např. oproti Carrera 100 a to mají oba 100 octanů.

dracek*

ne nezkoušel ,mám kartu shell a tak ji využívám na body a hlavně na slevy benzínu (i tak je cena přemrštěná ale zase uvolnění karbonů atd se mě vyplácí ,i dojezd a spotřeba nemluvě o výkonu motoru)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak tankovat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]