Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slovenská dálniční známka

Od: cazal* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, potřboval bych poradit ohledně koupě slovenské dálniční známky. Nemáte někdo zkušenost s nákupem známky na eznamka.sk? Nikde jsem tam nenašel způsob platby. Děkuji moc za pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nedávno jsem to tady řešil :

poradte.cz/...

Musím tímto ještě jednou poděkovat rádcům, zejmena milancukrar, ta stará celnice je skutečně dobrý tip. Vyřízeno za pár minut, platit se dá i evtl českýma.

promonr, děkuji za poděkování a nalezení odkazu na minulou debatu. nad 10 minut jsem jí hledal..

Pro tazatele, na internetu to lze jednoduše, pomocí podrobného návodu. Když jsme to zvládl já, tak to pak zvládne každý.

mzxy*
hodnocení

0x

pokud zadáte SPZ vozidla a stát , dobu platnosti , email a telefonní číslo ú nepovinné/ atd , pak zadáte číslo platební karty a bezpečnstní kód, Vaše banka obratem zašle SMS s potvrzovacím kódem, tn zadáte a platba je zadaná

Mám VISA a platím tak běžně, v podstatě obratem mi přijde email o prvedení platby, pak si mlůžete v zákaznické zóně ověřit planst známky

fabia2
hodnocení

0x
Můžeš si ji zakoupit na pumpě, oni si opíši z malého techničáku údaje zadají tě do počítače a zaplatíš a můžeš jet, mohou ti ještě na telefoní číslo zaslaty že máš placenou dálnici od kdy do kdy. Nebo jde zakoupit přes internet.
cazal*
hodnocení

Právě že na pumpách je problém, co jsem obvolával od Brna směr Slovensko, nikde je neprodávají

jirkamatapat*

Na slovenské pumpě požádáš o dálniční známku,nahlásíš SPZ,dostaneš pokladní kupon s datumem,cenou a časem a jedeš.Čili NIC SI NEOPISUJÍ TECHNIČÁKU.

karel1234
hodnocení

0x

Na pumpe na slovensku,ne v cechach!

cazal*
hodnocení

Děkuji Všem za odpovědi - pozdě - ale byl jsem mimo net. Díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]