Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřboval bych poradit ohledně koupě slovenské dálniční známky. Nemáte někdo zkušenost s nákupem známky na eznamka.sk? Nikde jsem tam nenašel způsob platby. Děkuji moc za pomoc
Nedávno jsem to tady řešil :
Musím tímto ještě jednou poděkovat rádcům, zejmena milancukrar, ta stará celnice je skutečně dobrý tip. Vyřízeno za pár minut, platit se dá i evtl českýma.
pokud zadáte SPZ vozidla a stát , dobu platnosti , email a telefonní číslo ú nepovinné/ atd , pak zadáte číslo platební karty a bezpečnstní kód, Vaše banka obratem zašle SMS s potvrzovacím kódem, tn zadáte a platba je zadaná
Mám VISA a platím tak běžně, v podstatě obratem mi přijde email o prvedení platby, pak si mlůžete v zákaznické zóně ověřit planst známky
Právě že na pumpách je problém, co jsem obvolával od Brna směr Slovensko, nikde je neprodávají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.