Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prestalo mě fungovat dalkové ovladaní

Od: petr415 odpovědí: 6 změna:

dobrý den vím že tu je spousta rad jak vygenerovat kod k dalkovemu ovladaní ale me nejde spustit generator mam renault megane 1,4 16v rv.1999 děkuji za rada petr v kliči jsem našel číslo CR1620

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vypadá to na vybitou baterii, cr1620 je druh baterie - lze zakoupit v každém Elektro obchodě.

hodnocení

0x

Pokud dříve fungovalo, tak je to vybitý akumulátorek - knoflíková baterie.

petr415
hodnocení

dík za odpověd mě se zdalo že to bude označení bat jenže jsem tam jine nenašel ted jsem rozdelal i ruhou stranu a je tam ještě číslo PA-66 -GF30 jinak to fungvalo a bater.jsem vymenil tak už nevím jak na to dík pokud bude někdo vědět petr

hodnocení

0x

Jaké jsi použil heslo? (trantir) zadává se pro spuštění programu a pak do řádku (Enter password) Uvnitř klíče, na plastu, druhý řádek je typ klíče (v programu-Enter key code) Typ auta určitě budeš vědět ;)

petr415
hodnocení

Ahoj mě totiž nejde spustit ani program na generování kódu a ani nevim jak se kód v autě zadává jinak zámky uz nefunguji jeste ze auto zůstalo otevřené. Imob. táky nefunguje je odpojen
Protože blbnůl uz dávno ale vse fungovalo jinak na klíči jsem jiná čísla nenašel auto je Renault Mégane kombi breakbeatu 70kw 1,4 16v r.v 1999 typ K4JC750 víc uz jsem nevycetl
Prestalo mě fungovat dalkové ovladaní
Prestalo mě fungovat dalkové ovladaní #2
Prestalo mě fungovat dalkové ovladaní #3

hodnocení

0x

Zastav se s tím v Renault servisu, bude to rychlejší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]