Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po startu mi nedrží otáčky

Od: martazlin odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu,mám Felicii a po nastartování mi chytne motor ale vzápětí mi to neudrží otáčky a spadne to vše,nevím co dělat,děkuji za případnou radu,Marta.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Zkuste vyčistit škrtící klapku, pokud to nepomůže tak ji vyměnit. Cena na vrakáči cca 2000,- nová cca 5500,-

dave*
hodnocení

0x

Lambda sonda nebo ta škrtící klapka na felicii toho moc není , ale určitě bych začal tou lambdou..

pepanek*
hodnocení

0x

Doporučil bych dát auto do servisu. Nevím jak moc se vyznáte. Možná že bude jen stačit resetovat polohu škrtící klapky. Fakt nemá cenu s e stím mordovat. ten servis si za felicii moc nevezme... Teď mě tak napadlo - vám ten motor naskočí na otáčky volnoběhu a až potom zhasne? cca 2s po startu?

martazlin
hodnocení

Hezký večer,ale už jsme na to přišli co se stalo.Taková malá hodně důležitá blbost,vypadl imobilizér z klíčků,no ale už je to OK.I tak moc děkuju za radu,Marta.

pepanek*

Přesně to jsem měl na mysli. Né s tím vypadením, ale nějaký problém s imobilizérem. *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]