Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jak zahnat ty nervy stresy když budu dělat zkoušky z autoškoly? :-/, kvůli těm stresum a nervům jsem nedal autoškolu 2 a strašně se moc zato stydim :/, věřil jsem si a stejně se to pokazilo . Strašně stresuju s komisaře nedokažu se vůbec soutředit
. Co mám dělat? znova vyhořet nechci
. Když jezdim jen s učitelem jen zkouškový jízdy tak mi to jde a jsem v pohodě ale jak mají být zkoušky jsem uplně ztoho mimo
, jak se to dá řešit? :/, jak vyřešit ty stresy? je nějaká možnost nějaký tabletky něco počem budu víc se soutředit a nebudu mít stresy? existuje něco? děkuju. Věřil jsem si že to dám na 1 a ono nic
. Je něco počem budu víc uvolněný? moc mi na papírech záleží
. Děkuju.
Tak pokud máte strach ze zkoušky z autoškoly, tak pak nemáte na silnici co dělat. Současné silnice vyžadují řidiče, co se hned ze všeho nehroutí, provoz na nich je dost na nervy i bez zkoušek. Tabletky nebrat, oblbují a za volant se nehodí. Takže chcete-li mít řidičák, nesmíte se zkoušky bát.
Davide, ale to s tím všechno souvisí. Za volantem nesmíte mít strach... ani z nějakého komisaře. Zkuste se při zkoušce plně soustředit jen na jízdu. Jakoby tam komisař vůbec nebyl. Nevnímejte ho. Jinak poradit neumím.
Ale já nemám strach z autoškoly tady nikdo nepsal že mám strach. Psal jsem tam že když jsem s učitelem v tom autě tak jsou ty jízdy v pohodě, problém je když jdu ke zkouškám tak to skazim kvůli stresum a těm nervum oto jde. Ale ty nervy a stresy maj ztoho komisaře ne protože jezdim a mám ztoho strach, já jedim rád, ale komisař je hodně přísnej tak toho se bojim aby mě za každou kravinu nevyhodil z auta nebo si nevybral nějaký blbí místo kde mě potopí
Pokud jsi trémista-asi máš smůlu.Do krachu firmy s náma dělal kluk,no kluk,asi tak 40 let? a údajně dělal celý kurz 10 a nikdy neudělal. Takže pokud to nepůjde asi nebudeš jedinej -jedině pokud by se našel (dnes asi neee) přístupnej komisař tak na tebe bez tvého vědomí (rodiče,sourozenci,kolegové,)udělat habaďůru abys nevěděl že dělaáš zkoušky
Předpokládám, že děláš osobák. No co, to vypadá jako jízda v autoškole s učitelem, ne? Až si po zdárně provedených zkouškách sedneš za volant sám, to bude zase jiné kafe. To normálně do toho sedni jako obvykle, učitele už si všímat jakoby nebyl, a komisař bude sedět vzadu a dávat Ti pokyny, kam si přeje abys směr své jízdy namířil. Prostě jen povezeš cestujícího vzadu navíc, proč se stresovat? On také na to svého času zkoušky dělal, dělal i zkoušky na komisaře, a také ho při to někdo kontroloval. Uvědom si, že ti komisaři jsou také lidé, a vůbec. Vůbec bych se tím nevzrušoval, nač také. Pravda, zákon a teoretické otázky z údržby se dají naučit, jízda jikoliv, ta je vždy jedinečná.
Ono se to ale dobře mluví, co?
Zvládat stres a trému patří k řízení - počkej až povezeš novou slečnu :D
Ber to tak že o nic nejde, max. tě zase vyhodí a budeš opakovat. Komisař je jen pasažér který ti říká kudy máš jet, tak v klidu jeď, koukej na značky aby tě nenavedl do zákazu atd.
Můžeš si to v duchu přehrávat, představovat si nejpřísnějšího komisaře a fígle kterýma tě chce nachytat a jak na to budeš reagovat. Prostě i kdyby na tebe řval a skákal po kabině tak v klidu pojedeš pohodovou jízdu podle předpisů
Prostě se vystavuj stresu jak v představách tak v reálu a ono se to zlepší - jde to natrénovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.