Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kupuji si od známého auto z Polska. Jelikož ale nestihnu v den nákupu úřady, dohodli jsme se, že mi dá technický průkaz a pojištění a já si auto odvezu s tím, že až přijedu a auto odstavím, pošlu mu doklady zpět a on auto odhlásí a doklady mi pošle.
Jelikož jsme to však nikdy nedělali (tj. koupě auta ze zahraničí), lze to takto provést?
Děkuji.
proč by to nešlo? Doporučuji si na stránkách autoklubu nebo mdcr najít formulář, kde evidovaný majitel potvrdí že auto užíváte s jeho vědomím, kdyby kontrolní orgán pochyboval o tom, že máte k autu doklady občana Polska
formulář se používá i když jedete firemním nebo zapůjčeným autem na dovolednou do cizího státu, doporučuji ověřit podpis majitele na tiskopisu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.