Nejste přihlášen/a.
O kolik vám pojišťovna zdražila povinné ručení s výmluvou na příspěvky hasičům a další nová nutné náklady?
U jednoho auta mi teď wustenrot zvedá pojistku skoro 40%. Je to sice jen pár stovek, ale docela mě nasr..., tak přemýšlím, že od nich půjdu pryč.
Kde najdu nějaký rychlý a rozumný srovnávač pojištění? Kdo dává rozumné ceny a váží si nebourajících přispěvatelů? Většina chce pro zaslání nabídky mobil (aby mě mohli otravovat ještě 5let) anebo mají jen pár vybraných pojišťoven.
každý rok mi každá pojišťovna zvedne pojistku a já každý rok zařizuji nové pojištění. Pokud vyjde ta samá pojišťovna tak tam zavolám a řeknu jim, že je něco špatně, že platím tolik a přes srovnávač mi vychází míň. Tak jestli ho mám vypovědět a objednat přes srovnávač, kde ještě zaplatí provizi.
Za půl hodiny zavolají zpět a dají ještě lepší cenu než srovnávač. Opičárna, že se nejprve to původní vypoví a zařídí nové zůstává.
Nevím jak kdo ale mně v podstatě za dobu co jej mám uzavřeno tak jsem si zvýšil o 500kč (připojištění skel) a poj navýšila asi o 100kč (platil jsem při uzavření 1800,-nyní 2400)
Mám Xantii 1,8i16V-81kW město do 30 000 obyv.věk míň než 60 a víc než 50,připojištění skel+ 500 ročně (asi 4 roky) 2x výměna čelní 1x škodní událost asi 15 000 ! Mám to u ČSOB poj. a spokojenost.S výměnou skla ani nemusím na pojištovnu jen nahlásím dané firmě auto... a oni zavolají,dohodnou termím a v tom přijedou, nafotí ,vymění...Jen úpodmínka-při nepřízni počasí je nutno garage nebo krytý přístřešek pro auto!
PS letos i vloni před výročím jsem zkoušel srovnávače a žádný nenaleznul levnější ,pro mne!
doplněno 09.06.16 18:31:Libor špatně .Pojištovna je VŽDY povinná plnit 100% škody,jsou jen postižení co si neumí zajistit 100% plnění od pojištovny viníka!
Srovnávačů jsou spousty - a když vám zavolají, proč jste nechtěl přes ně sjednat, řeknete si o 200,- nižší cenu a po telefonu ji máte
Každý rok si dělám porovnání pojištění a cca po 3 letech měním pojišťovnu. Můžete ukončit smlouvu i "nesouhlasem s navýšením pojistného".
doplněno 09.06.16 14:39:já mám 2,0HDi 66kW, vesnice, věk akorát - částka 2150,- vč. připojištění skel s limitem 10tis BEZ SPOLUÚČASTI a dobrou asistenční službou - AXA.
Jednou měněno čelní sklo - komunikace na 1* jak s pojišťovnou, tak se smluvním servisem. 1* asistence zdarma (vada brzd) do nejbližšího servisu - opět na 1* jak servis, tak pojišťovna.
Řekl bych, že nějaká stovka rozdílu mne nezajímá, pokud ty služby jsou excelentní
Jako poškozený s plněním od Triglav jsem tuto pojišťovnu tak nějak vyřadil z mé obliby... Protože když (nejen tady) vidím, jak poškození bouchají na dveře viníkům a chtějí z nějakého důvodu "doplatit" - tak bych se sám bál, že v případě nehody a nespokojenosti poškozeného mi bude tento chudák vyzvánět 2x za hodinu a sem tam mne navštíví...
Někteří prostě nechápou, že POV hradí škodu prokázanou... A někteří zase myslí, že jejich favorit má hodnotu 50TIS
Tondo, ze zkušenosti poradím toto:
Ihned jim dejte písemnou výpověď. Pak oskenujte techničák, odešlete ho všem pojišťovnám po internetu, ať udělají nejlevnější nabídku pojištění. Pak na internetu najdete srovnávače, klidně asi 8 různých. Ozve se Vám makléř a vy sdělíte, že chcete tuto cenu a uvidíte, zdali Vám jí dají.
Já mám na Fabii 1.4, 16v, r.v 2005 necelých 1200Kč ročně. Vždy se ptám, má někdo levnější?
Zatím se nikdo neozval.
A co je rychle? toto Vám zabere jedno odpoledne.
doplněno 09.06.16 17:14:Tondo, Uniqa
Milane dík,
já to měl na 1,4 s nejvyšším bonusem za cca 1600 a teď to zvedli na 2200Kč.
A u koho jste Vy, že bych to zrychli a zkusil rovnou tam?
Libore, máte nějaká relevantní infa, abyste doložil svoje tvrzení? nebo znáte nějakou pojištovnu, která dává více nežli musí?
Já myslím, že specielně u Wüstenrotu to není poslední zdražení. Protože celou Pojišťovnu Wüstenrot koupila jedna z nejdražších pojišťoven a to Allianz. Měl jsem u nich vytipované povinné ručení asi za 2300kč. Ale protože nejsem majitel auta já, ale moje postižená dcera, která neřídí, nemá řidičák, a nikdy mít nebude, tak je to za 2900kč. Vyčůranost pojišťoven je bezbřehá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.