Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer! Sekám a najednou mi sekačka zdechla. Samozřejmě došel benzín ale po dolití (čersvý benzín) už sekačka neposekala ani kousíček. Když ji ted startuju parkrát blafne ale jinak nic. Startoval (tahal) jsem několikrát Vyměnil jsem svíčku za novou a kouknul jestli není něco v karburátoru. Benzín tam teče. Karburátor čistý, svíčka jiskru hází.Filtr profouknutý a čistý. Vzduch do víčka nádrže(maličká dírečka) jde. Ještě než navštívim servis, prosímo radu co ještě zkontrolovat, udělat.Děkuji za rady.
Pravděpoobně ti tam jak došel benzín vlítl nějaký bordýlek,měl jsi opravdu rozdělaný karburátor?. Jiné vysvětlení proč to nejde natočit asi není,pokud svíčka hází viditelnou a jasnou jiskru,je karburátor jediná možnost.
Jestli máš k dispozici tlakový vzduch tak pořádně vyfouukej všechny kanálky a trysky v karburátoru,pokud je tam sítko tak vyčistit sítko.
To není elektronicky řízený motor,pokud svíčka háže jiskru a jde do válce správně připravená směs,musí chytit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.