Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Angel eyes

Od: dan1002 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat nestli se někde nedají sehnat taková světla s Homologací vím že je používá BMW ale já bych si je chtěl nainstalovat na Focus (jenom ty LED kroužky). Je to vůbec možné?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dan1002
hodnocení

Omlouvám se zapomněl jsem na fotku

Angel eyes
dankju*
Myslite namontovat primo do svetel?
Pokud ano tak pres cinu se daji sehnat a myslim ze vas nikdo nebude nutit rozebrat svetla aby si to prohlidnul.
Pokud chcete dat treba na mlhovky tak se kouknout na net, kdysi jsem neco takoveho videl i s homologaci

Hmm, to máte hezkýho Fokuse, s tím koníčkem na chladiči...*smich* Ale co, Ford, jako Ford...

Ale k věci - angel eyes na Focuse existují, některé mají i homologaci :

angeleyes.sk/...

dan1002
hodnocení

:-D Ta fotka byla jenom jako příklad.Já jsem myslel konkrétně samotné kroužky které jsou na obrázku a že bych je namontoval do mřížky ale to by asi neprošlo na technické :(

hodnocení

0x
Kamarád si je koupil do staršího BMW, nebylo fakt levné, ale nejsou to žádné bludicky. Vypadá to jako denní svícení a nikoliv jako parkovacky. Dělají různé průměry, takže jde jen o šikovnost zda dokážete rozdelat světlomet a vlepit to tam. Tuším ze pár ho stal asi 3k. Nakoupil na ebay.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]