Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PO výměně uložení mototru škubnutí při startu

Od: allias45 odpovědí: 2 změna:

Cau řešil sem teď nedávno uložení motoru na svém Golfu. Vyměnil sem oba horní a spodní(reakční vzpěru). A stále mi to jakoby škubne celým autem při startování a chípnutí auta. Dále sem před výměnou pozoroval, že když mám 6. stupeň zařazen tak se mi řadička při přidání plynu a ubrání hejbe i toto zůstalo. Prosím o radu co by to mohlo dělat už sem z toho zoufalej. Mechanik ještě říkal, že možná setrvák. Jenže nejeví jiné problémy nechrastí apodobně jediné co by na něj ještě ukazovalo je, že občas auto při akceleraci an vyšší stupeň jakoby dunní to sem přisuzoval vadným silentblokům motoru po opravě tato vlastnost lehce zmizela ne však uplně. Děkuji za každé rady či návrhy na co mrknout

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No třeba u Felicie 1.6 tohle dělá špatná škrtící klapka. Bylo potřeba ji vyčistit a hlavně nechat nastavit na diagnostice.

hodnocení

0x

nechci strašit, ale pokud ti škube řadička při přidání a ubrání, tak může být KO převodovka... mě to dělalo na čtyřce..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]