Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze prodat auto v odhlášce na mě?

Od: iwix* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den lze prodat auto v odhlašsce na mou osobu?5ečeno jinak mužu prodat auto kdyyž budu ve velkem TP po majiteli co jsem to od nej koupil jen takzvane v odhlašce aniž bych vuz na sebe uplně dopřevedl,platil EKO dan,poplatek za prepis,ev. kontrolu?Lze takto auto prodat?Nestčilo by mít uzavřené jen povinne ručení na mě?Dekuji za odpoved.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

každé auto lze prodat, tem kdo auto od Vás koupí se prokáže na úřadu písemnou kupní smlouvou s Váma, tím doloží vlastnictví k autu, zaplatí eko-daň, správní poplatek a zaregistruje se jako vlastník...K čemu by mělo stačit povinné ručení na Vás? Povinné ručení je pojištění ze zákona, každé provozované auto musí být pojištěné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]