Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkování letiště Praha, vyzvednutí

Od: picmis® odpovědí: 7 změna:
Ahoj,kde prosím zaparkovat u letiště v Praze. Jedu pouze vyzvednout příbuzné. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Buď projedete kolem letištní haly a vlevo je nějaký "hotýlek, či restaurant" s parkovištěm a necháte to tam a pak si vezmete lístek a při výjezdu zaplatíte a závora Vás pustí ven.

Nebo byste musel čekat na konci Tuchoměřic, spíše už za nimi za žlutým pruhem vedle silnice (před kulatou křižovatkou) a jak Vám příbuzní zavolají, že jsou již před halou, tak pojede až k hale a tam je naložíte. Stojí tam i taxi, je to jen asi na pár minut a je to zdarma, jen naložit a odjet. Jinak to neznám, třeba poradí jiní. - pt

doplněno 03.06.16 20:49:

"magdon", díky za upozornění...

To jste měl teda smůlu, ale nakonec i štěstí...

Takže za žlutou čárou ne, ne, ne, raději někde v těch Tuchoměřicích u hospody...

"...byste musel čekat na konci Tuchoměřic... ...za žlutým pruhem vedle silnice"
POZOR! Je tam v obou směrech zákaz zastavení. Za tou žlutou čárou jsem kdysi taky stával (jako desítky jiných), až nás tam jednoho krásného dne hromadně vyhmátla policie. Posbírali všem řidičáky a odnesli je do svého auta, kde s nimi dělali kdoví co, ale rozhodně nespěchali. Než mi ten můj vrátili, letadlo dávno přistálo a přítelkyně s kufrem musela čekat na letišti. Skončilo to domluvou, ale musel jsem slíbit, že už budu hodný *andel*. Od té doby čekávám o kus dál na poli u odbočky do Tuchoměřic.Tam jsem zatím nikomu nevadil. Ovšem nedoporučuju pro běžná silniční vozidla, taky by se mohlo stát, že Vás budou vytahovat traktorem :-D .

doplněno 03.06.16 21:10:

pt - Najít místo přímo v Tuchoměřicích je docela problém. Místní zřejmě nemají zájem, aby jim tam kde kdo parkoval, takže mají skoro všechno pro někoho vyhrazené *stop*. Právě proto jsem zvolil ten vjezd na pole i za cenu značného zablácení auta (a následně i silnice). Jen jednou se tam zamnou pokoušel kdosi vjet s běžným autem, ale naštěstí si to včas rozmyslel *uf* (na jeho případné vyprošťování jsem rozhodně neměl ani čas, ani náladu).

hk

Proč by čekal v Tuchoměřicích, vždyť na konečné tramvaje je plno míst, kde se dá parkovat a ještě se mezi tím mohou projít v hezké prostředí. Vždyť na to letiště to je 5 min cesty. Nebo mohou jít do NC Šetka a čučet na letadla nebo po krámech a na letiště to mají 4 minuty...

pt®

"hk", to taky, záleží z které strany k letišti přijede...

já psala, jak to znám já...

doplněno 03.06.16 20:59:

"hk", pokud má dost času a dobře to tam zná, proč ne?...

hk

To je snad jedno, ze které strany přijede.

hk
hodnocení

0x

Až známí dostanou kufry a vyjdou ven, zavolají vám a vy přijedete před příslušnou halu, kde budou už známí stát. Máte 15 minut na to je naložit a odjet. Pokud to stihnete, je vše zdarma.

hodnocení

0x

Dobrý den. Nápad hk mě připadá dobrý. Až si vyzvednou kufry, zavolají a Vy vyrazíte. Jste tam za pár minut. OC Šestka je vpravo dole a letiště jistě poznáváte. Je to pár minut.

Parkování letiště Praha, vyzvednutí
Parkování letiště Praha, vyzvednutí #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]