Nejste přihlášen/a.
Buď projedete kolem letištní haly a vlevo je nějaký "hotýlek, či restaurant" s parkovištěm a necháte to tam a pak si vezmete lístek a při výjezdu zaplatíte a závora Vás pustí ven.
Nebo byste musel čekat na konci Tuchoměřic, spíše už za nimi za žlutým pruhem vedle silnice (před kulatou křižovatkou) a jak Vám příbuzní zavolají, že jsou již před halou, tak pojede až k hale a tam je naložíte. Stojí tam i taxi, je to jen asi na pár minut a je to zdarma, jen naložit a odjet. Jinak to neznám, třeba poradí jiní. - pt
"magdon", díky za upozornění...
To jste měl teda smůlu, ale nakonec i štěstí...
Takže za žlutou čárou ne, ne, ne, raději někde v těch Tuchoměřicích u hospody...
"...byste musel čekat na konci Tuchoměřic... ...za žlutým pruhem vedle silnice"
POZOR! Je tam v obou směrech zákaz zastavení. Za tou žlutou čárou jsem kdysi taky stával (jako desítky jiných), až nás tam jednoho krásného dne hromadně vyhmátla policie. Posbírali všem řidičáky a odnesli je do svého auta, kde s nimi dělali kdoví co, ale rozhodně nespěchali. Než mi ten můj vrátili, letadlo dávno přistálo a přítelkyně s kufrem musela čekat na letišti. Skončilo to domluvou, ale musel jsem slíbit, že už budu hodný . Od té doby čekávám o kus dál na poli u odbočky do Tuchoměřic.Tam jsem zatím nikomu nevadil. Ovšem nedoporučuju pro běžná silniční vozidla, taky by se mohlo stát, že Vás budou vytahovat traktorem
.
pt - Najít místo přímo v Tuchoměřicích je docela problém. Místní zřejmě nemají zájem, aby jim tam kde kdo parkoval, takže mají skoro všechno pro někoho vyhrazené . Právě proto jsem zvolil ten vjezd na pole i za cenu značného zablácení auta (a následně i silnice). Jen jednou se tam zamnou pokoušel kdosi vjet s běžným autem, ale naštěstí si to včas rozmyslel
(na jeho případné vyprošťování jsem rozhodně neměl ani čas, ani náladu).
Proč by čekal v Tuchoměřicích, vždyť na konečné tramvaje je plno míst, kde se dá parkovat a ještě se mezi tím mohou projít v hezké prostředí. Vždyť na to letiště to je 5 min cesty. Nebo mohou jít do NC Šetka a čučet na letadla nebo po krámech a na letiště to mají 4 minuty...
"hk", to taky, záleží z které strany k letišti přijede...
já psala, jak to znám já...
"hk", pokud má dost času a dobře to tam zná, proč ne?...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.