Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítící kontrolka ABS

Od: tommi odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

chci se zeptat zda projdu technickou zda mi svítí kontrolka ABS?

a zda by mohl být problém pokud pojedu s autem do zahraničí (Německo), pokud mě Policie bude kontrolovat a uvidí rozsvícenou kontrolu ABS?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Technickou legálně neprojdeš. Německo je otázka, může tě klidně odstavit pro nebezpečnou závadu, ale spíš tě nechaj dojet. Pokud nezačneš machrovat že to "nic není", vysvětlíš že víš jaký tam je problém, brzdy brzdí klasicky bez ABS bez problému a jedeš opatrně.

V každém případě je dobré to řešit. Často kabeláž k čidlu...

hodnocení

0x
Neprojdes. Pokud je v technicaku , ze mas abs tak abs musi fungovat.

joudic*
hodnocení

0x
Me sviti taky.. cidlo.. abs funguje, skoro bych rekl, ze se naopak spina u kazdeho silnejsiho zabrzdeni. STK jsem prosel a policajt mi teda nikdy nelezl do auta :D
Zajimave. Mozna by pomohlo jen smazat chybu v ridic jednotce. Jinak pokud sviti abs tak by nemelo fungovat aspon tak to je u vw group.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]