Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s prepisem?

Od: venca7 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,prodávám motorku a netuším jak je to teď s přepisem. Co vše musím udělat?
Děkuji. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

0x

řeší to podrobně+ paragraf číslo 8, zákona č. 56/2001 Sb.

hodnocení

0x

Prodáte, s kupcem uděláte evidenčku na jeho jméno, společně dojdete na úřad, vyplníte žádost, předloží platnou zelenou kartu, vozidlo převedete na kupce. Kupec pak odjíždí.

doplněno 31.05.16 11:55:

A šlo by ze bych mu dal plnou moc... všecho jde, ale co když se z evidenčky již neobjeví? Na evidenčku nepotřebuje plnou moc.

a jenom s ním zajel na úřad,...ano to jde, jeďte s ním na úřad, abyste se vyhnul problémům, často neřešitelným, když někdo selže.

zrušil bych si pojistku a evidencka ... evidenčka musí být před přepisem.

a vše ostatní by už bylo na něm? ... co když něco z dohodnutého neudělá a Vy budete mít problémy.

A musí si to přihlásit tam kde to mám já nebo může u sebe v kraji? ...Musí tam, kde je vozidlo registrováno, tedy u Vás.

venca7
hodnocení

A šlo by ze bych mu dal plnou moc a jenom s ním zajel na úřad,zrušil bych si pojistku a evidencka a vše ostatní by už bylo na něm? A musí si to přihlásit tam kde to mám já nebo může u sebe v kraji?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]