Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohu vás poprosit o radu ohledně koupi skůtru? Tento se mi docela zamlouvá jen bych se chtěl zeptat co si myslíte ohledně značky a kvality stroje, předem děkuji za odpověd.
Záleží k čemu skůtr bude, pokud navadí malá kola za ty prachy seženete ojetou yamahu neos 100ccm která je věčná ( nejlépe 2T), osobně bych volil větší kola - slušné ojeté Piaggio Liberty nebo jinou solidní italskou značku která je zárukou kvality...
Poté co jsem se zbavil všech čínských motorek přestal jsem ztrácet čas v garáži upevňováním plastů a neustálým leštěním korodujícíh chromů, o to víc jezdím
Já být vámi tak si koupim pincka (jawa 20), sám s nim jezdim denně do práce asi 10 km a průměrná rychlost něco kolem 50km/h max sem jel asi 75km/h, spotřeba něco kolem 2l na 100km. Navíc lidi už ho neberou jako starej křáp ale jako veterána takže i ohodně lepší vzhled. To že to už je skoro veterán ale neznamená že s tim nejde jezdit, pokud nejste uplnej osel dojedete vždycky. Takže určitě lepší než ty nový podrážděný křovinořezy. Ale je to na vás. Tady je fotka jak vypadá ale myslím si že je všichni dobře znají
V okolí pár podobných skútrů jezdí a neviděl bych to až tak černě, žádnou velkou kritiku na ně neslyším, samozřejmě to jsou lidé co dojíždí pár km do práce, vesměs to jsou lidé kteří to nemají sčím srovnat a je pro ně rozhodující cena a nový stroj. Kolega z práce má na podobném najeto 15tis km, a v podstatě jen drobné investice, samozřejmě že takový stroj bude už v budoucu neprodejný. Důležitý faktor bych viděl aby byl prodejce - servis velmi blízko, každopádně majitel musí být trochu technicky zdatný aby odstranil drobné neduhy (poutahovat plasty, různé spoje apod). Jinak tedy souhlasím s názory že čínu nebrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.