Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda u kola auta

Od: yuany odpovědí: 10 změna:

Nedávno jsem měla bouračku, takže auto ještě není v servisu, ale zatím na něm provizorně pracuje kamarád. Ráno po bouračce se u kola objevila "asi" voda. Co mi mohlo vytéci? Zatím jsme nic prasklého nenašli. Bouraná strana je u spolujezdce. Viz. foto.

Voda u kola auta

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asad1
hodnocení

1x

Tipnul bych nádržku ostřikovače... Co vyteklo poznáte jednoduše podle vůně, barvy, je/ není mastné atd., taky když se podíváte na nádobky tak tam bude chybět, např. kdyby to byla brzdovka tak po takové louži bude nádobka prázdná, to samé chladící kapalina. Často kolo pomočí pes a pak má legraci když řidič zoufale hledá závadu :)

Na kamaráda pozor aby vám to nedo... , když nepozná ani co vyteklo...

hodnocení

0x

brzdová kapalina je ok?- neuniká z nádržky?

doplněno 30.05.16 20:30:

je to přední část auta že? - takže v tom místě je tuším i nádržka pro ostřikovače... - pozná každý laik podle čichu, hmatu, chuti... a pokud to nepozná váš "servisák", tak bych doporučil i jiný servis :)

yuany
hodnocení

ano přední pravá strana

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, namočte do toho prst a očichejte (odvážný ho i olízne). Nechci dělat humor, ale může to být moč (od velkého psa nebo opilce). Zdravím!

doplněno 30.05.16 20:54:

No, a je to mastné, smrdí to nějak nebo to na prstech lepí? Proč to ještě někdo nezkusil?

hodnocení

0x

jestli to voní může to bejt z nádobky odstřikovače já bych otevřel kapotu a kouk do motoru třeba to bude vidět

honzak
hodnocení

0x
Mohla by to byt kapalina od odstrikovace,mozna narazem praskla nadobka ale to se pozna az se sunda blatnik pac bude nadobka pod nim schovana chce to sundat a juknout

hodnocení

0x

Na brzdovku to nevypadá (moc velká louže), pomočené kolo od psa vypadá jinak, takže bych se přiklonil k té kapalině z ostřikovače.

yuany
hodnocení

Právě žádná kapalina neubyla ani chladící, ostřikovače ani brzdová. Navíc bouraná strana je u spolujezdce ostřikovací nádobku mám na straně řidiče(levé).

nomad*

A už jste si k té tekutině alespoň přičichla, jak Vám tu několikrát bylo doporučeno, nebo čekáte že to někdo jiný udělá na dálku?

doplněno 31.05.16 20:24:

Takže pokud žádná kapalina neubyla a kaluž již není, těžko něco zjistíte.

yuany
hodnocení

No vzhledem k tomu, že se to nestalo včera, ale už delší dobu, tak to tam dávno není. Bylo to tam jen pár hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]