Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem měla bouračku, takže auto ještě není v servisu, ale zatím na něm provizorně pracuje kamarád. Ráno po bouračce se u kola objevila "asi" voda. Co mi mohlo vytéci? Zatím jsme nic prasklého nenašli. Bouraná strana je u spolujezdce. Viz. foto.
Tipnul bych nádržku ostřikovače... Co vyteklo poznáte jednoduše podle vůně, barvy, je/ není mastné atd., taky když se podíváte na nádobky tak tam bude chybět, např. kdyby to byla brzdovka tak po takové louži bude nádobka prázdná, to samé chladící kapalina. Často kolo pomočí pes a pak má legraci když řidič zoufale hledá závadu
Na kamaráda pozor aby vám to nedo... , když nepozná ani co vyteklo...
brzdová kapalina je ok?- neuniká z nádržky?
je to přední část auta že? - takže v tom místě je tuším i nádržka pro ostřikovače... - pozná každý laik podle čichu, hmatu, chuti... a pokud to nepozná váš "servisák", tak bych doporučil i jiný servis
Dobrý den, namočte do toho prst a očichejte (odvážný ho i olízne). Nechci dělat humor, ale může to být moč (od velkého psa nebo opilce). Zdravím!
doplněno 30.05.16 20:54:No, a je to mastné, smrdí to nějak nebo to na prstech lepí? Proč to ještě někdo nezkusil?
Právě žádná kapalina neubyla ani chladící, ostřikovače ani brzdová. Navíc bouraná strana je u spolujezdce ostřikovací nádobku mám na straně řidiče(levé).
A už jste si k té tekutině alespoň přičichla, jak Vám tu několikrát bylo doporučeno, nebo čekáte že to někdo jiný udělá na dálku?
Takže pokud žádná kapalina neubyla a kaluž již není, těžko něco zjistíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.