Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis přípojného vozidla

Od: goby* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,obracím se na vás se žádostí o radu.Koupil jsem přípojné vozidlo (káru) za osobní automobil.Rád bych ho přepsal na sebe ,ale bohužel nemám tušení co vše k tomu budu potřebovat.Mám malý TP a pojištění.Stačí to,nebo musím i na evidenční kontrolu?Děkuji za informace.Josef

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x

Řekl bych, že zrovna jen malý (osvědčení)TP je Vám k ničemu, Co takhle velký TP?

goby*
hodnocení

Dobrý den,velký TP mi zaslán nebyl.Nevěděl jsem,že je potřeba i ke káře?

doplněno 19.09.09 11:16:

Ještě doplním,že se nejedná o káru novou,ale staršího typu,r.v. 1991.

nespokojenyurednik

Pokud máte káru, kterou budete tlačit ručně, nepotřebujete velký ani malý TP, k přípojnému vozidlu kategorie O potřebujete velký TP, malý TP, značku, protokol o evidenční kontrole na Vaše jméno, platnou pojisku-zelenou kartu jako doklad, občnaký průkaz a 500-700 Kč na správní poplatek, podle toho, zda se jedná o kategorii O1, nebo O2 , pak vyražte na úřad.Nezapomeňte na občanský průkaz.

Pokud nemáte velký TP, máte smůlu, bez něj Vám na STK nevystaví protokol - evidenční kontrolu.Ten kdo Vám "káru " prodal Vám musí zajistit i velý TP, buď ho dohledat, nebo nechat vystaviT dupLikát...samozřejmě musí také udělat odhlášku "káry" na Vaše jméno...Až Budete mít oba doklaldy, vYražet na stk, na pojišťovnu a pak na úřad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]