Nejste přihlášen/a.
Dobrýden, poraďte jakou spolehlivou navigaci do auta. Která značka je lepší TomTom nebo Garmin? Díky za radu
Za mně také TT , ale s doživotní aktualizací map. Mám tohle u modelu Via130. Dále záleží jak dál chcete pracovat např. s plánováním trasy v PC. Jde o to, že TT má dva SW do PC. Jeden je určen jen k aktualici navigace a nic dalšího neumí ( MyDrive Connect) a druhý má větší možnosti správy (TomTom Home). Problém je, že SW nejsou vzájemně kompatibilní. Některé navigace pracují jen s My Drive, což je škoda.
Jinak nekupujte navigaci s menší pamětí než 4GB - nevešla by se tam celá mapa Evropy.
Koupil jsem si vloni novou navigaci a zase Garmin. Nemám žádný problém se sekáním ani nahráváním aktualizací. Jsem s ní celkem spokojenej. V současnosti mám: nuvi 2589LMT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.