Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód autoradia blaupunkt

Od: jirka42 odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, koupil jsem auto, odpoji baterii a dal novou a ted chce radio kod, ktery jsem bohužel nedostal. Je nějaká možnost jak ho zjistit?
Radio je Blaupunkt Fiat ducato\\\\\\\\doblo Cd

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Požádejte prodávajícího, aby vám dodal kód k rádiu.

jirka42
hodnocení

Bohužel dotaženo z německa

hodnocení

0x

vytáhněte jej z palubky a zkuste nafotit číslo - jistě jich tam bude víc, to hlavní by mělo být "BPxxxxxxxxxx" nebo nějak podobně - viz. "hledat"

doplněno 25.05.16 14:52:

U dekodéru budu za pár hodin... podvečer.. ale to číslo se mi nějak nezdá pro daný dekodér - nic jiného tam není? Pokud najdu nějakou variantu z daného čísla, uvedu. Jinak doporučím kontaktovat autorizovaný servis a s vinkem proste o kód rádia. Pokud byl originál z fabriky, měli by ho dohledat.

doplněno 25.05.16 15:49:

vyšlo mi jen jedno číslo (většinou jsou dvě..) - 1510 zkuste

jirka42
25.05.16 14:48
hodnocení

Kód autoradia blaupunkt
jirka42
hodnocení

Ještě toto, za tou 8 je 5 a pak ty čtyřky.Na plechu je vyraženo BP 535852760541
Kód autoradia blaupunkt #2
jirka42

Nevíte ještě jak tam namačkám tu nulu?

Zřejmě zadáváte tak, že mačkáte jedničku - jsou tam číslice 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,... a pak další číslici, ... no a pak se většinou dlouze zmáčkne pětka a potvrdí se zadání kodu

doplněno 25.05.16 18:44:

mačkáte tak dlouho jedničku, až je dané číslo, pak mačkáte tak dlouho dvojku, až je dané číslo - ... rozumíte?

doplněno 25.05.16 18:48:

jiný způsob zadávání kódů neznám - možná někdo jiný... případně můžete do vlákna sem forum.cars.cz/... - pokud nikdo jiný neporadí

jirka42

Tady právě že co číslo na tlačítku tak to na displeji, já zmacknu 1 ukáže 1 pak pětku, pak dam jedničku a pak nevím tu nulu

co znám, tak všude jsou podobné postupy - elektromichal.wz.cz/... je soupis několika rádií...

jirka42
Nevím, ta nula tam nejde žádným způsobem dat.

jiri85
hodnocení

0x
Dobrý den,mel jsem auto u automechanik a vypojil baterku takže po me chce radio kód
7641372316
735309953
Děkuji Vám za pomocz

nepíšete ani typ, ani číslo rádia, které by se dalo dekodovat...

Pokud je to BP, pak to číslo vypadá jinak...

nicméně pokud z výše uvedených čísel je vytvořen řádný kód, pak by to mohlo být 7430 a 1430

Zkuste vyjmout rádio a ofotit všechny štítky - ten potřebný kód tam bývá nalepený a většinou i vyražený do plechu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]