Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradit s imobilizerem

Od: jan* odpovědí: 6 změna:
Koupil sem si auto renault coupe rok.1997 a nevsiml sem si jestli bylo auto odemcene nebo ne kdyz se nastartovalo tak bezelo asi 10 kilometru a potom to prestalo bezet a kdyz sem se to snazil nastartovat tak uz neslo pri otoceni klicku se mi roznuli kontrolky a a kontrolka imobilizeru mi blikala mnohem rychleji.Potreboval nych poradit ohledne toho jestli je to v klici nebo vcem dekuji moc za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Skus na pět minut odpojit mínus z baterie občas to pomůže
Co náhradní klíč tím to taky nejde?
jan*
hodnocení

Praveze nahradni klic nemam,tak nevim jestli to dat do servisu nebo neco protoze pri otoceni klice kdyz chci nastartovat tak zacne cim dal vic blikakat imobilizer a to by nemelo...Ale stou baterii to zkusim co muzu stratit dik
martondra

Zdravim

Mam Renaulta Megana r.v..99,kdyz mi nestartuje tak vycistim cidlo otacek a jede to.,ale take jsem uz musel oparavovat ridici jednotku.Napajet emulator imobilizeru do RJ

hodnocení

0x

U starších kusů by neměl být problém odstřihnout imobilizér - zkuste autoelektrikáře.

doplněno 25.05.16 15:42:

jedna z mnoha možností je - baterka v klíčku

jan*
hodnocení

A nemuze to byt ze mam spatnej klic protoze mi ani nejdou zamykat dvere u ridice
jan*
hodnocení

Je to mozny ale mam kamaradku ta ma taky to auto sice rok 1996 a taky nejak ji to neslo mysl imobilizer a nakonec to dala do servisu a tam ji museli obednavat novy klic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]