Nejste přihlášen/a.
Dobrý den pánové. Je někde na internetu ke stažení dílenská příručka na Babetu 207?
2. Jak nařídit bohatost směsy?
Dík za pomoc. L
Dobrý den, např. viz odkaz je příručka čitelná. Je tam i nastavení karburátoru, tak snad je to ono požadované. Zdravím!
P.S. Stáhnout (uložit) lze jako obrázek/y.
doplněno 23.05.16 19:41:Nemáte zač.
Díky moc. L
Ještě jednou moc děkuji, 207 už jede. Ještě prosím, pokud by totéž bylo k Babetě 210 bude vám obvzvláště můj muž moc vděčný. Přiznám se, že jsem si zadaný úkol ulehčila, nic nehledala a rovnou se zeptala moudrých rádců. Škoda, že vás nejde pozvat na pivo, díky Láďově pomoci s traktorem se prodal i z vlečkou, rychle a za dobrou cenu.
Omlouvám se ale budu tu chvíli otravovat, vyklízíme starou slámu na mlatě a nacházíme různé stroje a manžel se rozhodl nic nevyhodit a vše zprovoznit.
pro Babetu 207 doporučuji tuto úpravu:
1.) karburátor původní nahradit karburátorm dellorto, ten se seřizuje jen 1 šroubkem a skutečně funguje
2.) zkrátit koleno výfuku tak aby bylo zasunuto do tlumiče jen 5-6 cm, zbytek odříznout flexou nebo pilkou na železo, samozřejmě vstup do tlumiče utesnit azbestovou šnúrou
3.) na klikovou hřídel nechat nalisovat ojnici s jehličkovým ložiskem ( jak má 210) , babča 207 tam má jen kluzné pouzdr
4..) Odstranit dekompresor nejlépe tak že použijete hlavu válce z Babety 210, nebo ještě lépe i válec 210, vypínání motoru upravit vypínačem kterým se přeruší přivod - červený kabel - z indukční cívky do svíčky. Já mám na tom krycím plochém vodorovném plastu pod nohama namontován malé kolébkový přepínač za 10 korun
5.) Pokud jde o B 210, tam se dá zlepšit výkon výměnou válce za jiný z novější Babety který má další 2 propouštěcí kanály navíc a samozřejmě výměnou karburátoru za dellorto, s převodem bych nelaboroval , ale jsou borci co mění zadní rozetu za menší, babča 210 o hooooodně později přeřadí z jedničky na dvojku ale jede klidně i 60 km/h , to lze doporučit jen tam kde je rovinatý terén
6.) Zkontrolovat koleno a tlumič a zbavit je nánosu karbonu ( vypálit a jemně vyklepat bez poškození )
7.) nepoužívat do benzinu olej M2T ale nejlépe zelený olej pro 2T motory značky SUNOCO
8.) skutečně hoodně dělá správný výběr svíčky
Moc děkuji. L
Díky v šem, obě Babety jezdí. Mám se zeptat, co považujete za nejlepší svíčku.
Za nejlepší považuji hromničku ale do spalovacích motorů takovou, která funguje bez problémů co nejdéle. Značka není vcelku podstatná, jen správný typ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.