Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
začínám se dívat po svém prvním autě a potřeboval bych poradit s výběrem. Mělo by být prostorné pro 2 dospělé a 2 děti, airbary min. vpředu, ABS, klima, prostornější kufr, Bluetooth u rádia a do 200 tisíc korun (max. 230).
Moje tipy jsou zatím Škoda Roomster nebo Fabia Combi.
Mohli byste mi prosím někdo dát nějaké tipy po čem se dívat? Jde mi hlavně o spolehlivost!
Děkuji!
S-max je ok. Neřeš nájezd ale aktuální stav auta. 150 tisíc po Praze je srovnatelné jako motor 300 tisíc/ podvozek 500 tisíc po německý silnici...
Je to Ford tak je třeba mít v záloze 30 tisíc na "fordí vychytávky" (ale to platí pro většinu aut)...
Mondeo, Focus.
Pokud chcete ojeté auto, tak bych ze své zkušenosti doporučil auto Citroen Picasso. Podle mě si tyto auta vybírají spíše klidnější řidiči, kteří se nechtějí nějak předvádět - tím chci říci, že nejsou tak opotřebovaná, jako auta, ve kterých je potřeba jezdit rychle a ostře, a trochu se ukazovat. To je docela rozhodující vlastnost. Prostor ohromný, a s dobrou motorizací (1,6 HDi) stíháte při svých cestách všechny ostatní a za dobré peníze za naftu, a někdy i překvapíte. Kufr 550 l pod deskou. Po vyndání sedaček neuvěřitelný prostor 2300 l. Zatím mě dovezl všude. Už mám druhý (2001, 2007) a spokojenost. A věřím, že pár kvalitních ojetých by se u nás mohlo sehnat. Zkuste si do něj sednout a projet a osloví Vás. Jinak poruchy žádné (ale byly to zase nová auta (160000 km a současný 155000km). Je fakt, že už uvažuji o prodeji, ale zatím skvěle funguje, krádež nehrozí (jak jsem se bál, když bylo nové (leasing)). takže si ho asi ještě nechám.
superbéčko, roomster nabo fabia jsou malá auta a než je po 3 letech prodat se ztrátou, tak raději hned pořídit větší auto
korejcům a japoncům bych se vyhnul kvůli cenám ND a občas kvůli probémům sehnat díl ke konrétnímu VIN-ku
jako příklad uvádím zadní nárazník na KIU SOUL za 25 tis Kč
na vrakáči neseženete , je jich málo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.