Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechy.
Dnes ráno jsem se probudil a stala se mi taková nemilá věc, za stěračem jsem našel lísteček od Městské policie za to, že stojím cca metr před přechodem.. A že mám 8 dní na to, abych přijel podat vysvětlení na stanici.
Bydlím v jednosměrné ulici, kde projede přes noc sotva pár aut a o víkendu to je +- stejné, parkuji takhle od doby, co mám auto, tedy cca 3 roky, nikdy žádný problém.. Stání mám hned před domem, kde bydlím. Přechod je tam naprosto zbytečný, přejít se dá všude a v kteroukoliv dobu.. Není označen značkou, jen prostě samotný přechod. Stejně parkují i sousedi, když tam nestojím já, nebo někdo jiný, prostě to místo je vždycky zabrané.. A nikdy neměl nikdo problém.
Vím, že v zákoně je, že nesmím stát 5m před přechodem, ale tohle? Nepřijde vám to jako buzerace?
Měšťáci přijedou v neděli v 0:30 v noci a nechají mi tam takový vzkaz? To nemají nic lepšího na práci, než buzerovat řidiče parkující kousek před přechodem na silinici, kde je minimální provoz? Co takhle třeba dělat pořádek v ulicích, hlídat aby nejezdil nikdo pod vlivem a spoustu dalších důležitějších věcí?!
Nebo mám takový pocit, že by mě někdo prásknul? Závist, kvůli tomu že mám BMW nebo?... Opravdu nevím, nikdy s tím nebyl problém..
A co se vůbec stane, když na policii nedorazím? Lístek třeba odfoukl vítr atd?.. Jako platit za to opravdu nehodlám..
Ještě chci podotknout, že mám pořád plný počet bodů, nikdy jsem neudělal nic špatného a tohle mi přijde opravdu jako buzerace..
Díky za vaše názory.
Bohuzel smula. Tak dlouho jste tam stal , az vas meli.
Ale psat , ze je prechod zbytecny atd... atd... to snad ne. Znam milion zbytecnych veci na silnici , ale bohuzel zakon je zakon.
Predstavte si , ze tam jde maminka s miminkem a druhym ditetem za ruku , kdy pres vase auto nevidi nic a jedouci auto zas nevidi je. Prave pres vase blbe zaparkovane auto.
A vy jste vedel , ze tam stat nemate.
Takze brecet jdete jinde ... tohle neni na miste.
U na ve meste , kdyz neprijdete na policii , tak vas vyzvou dopisem s fotkou ...
já myslím, že ti bylo celou dobu jasné, že tímto parkováním porušuješ předpisy.. nechápu tedy ty tvoje nesmysl¨né argumenty.. jako malé dítě... zajdi tam a pak si najdi jiné místo na parkování, které bude vyhovovat předpisum..
Porušuju předpisy.. Vysvětli mi prosím, kde mám tedy parkovat? Když tu bydlím.. A nehodlám chodit kilometr k autu od svého domova. A co vím, nemá být přechod označen příslušnou dopravní značkou? Všechny v mém okolí označené jsou, tenhle není!
... tady je takovejch slušnejch řidičů a já na silnici většinou potkávám samý prasata.
Kdy vyjíždíte? Abysme se taky někdy potkali.
Poradím, kde hledat slušné řidiče. Mezi turisty a cyklisty. Mám to osvědčené. Kolega, který mě stále ohrožovat těsným předjížděním na zrcátko (já jako cyklista) a troubením za zadkem, náhle propadl cyklistice a ohleduplnějšího řidiče by jste nyní těžko hledal. I tazatel jednou příjde na to, že jednal hloupě. Doufám.
Porušil jste zákon a dostal za to pokutu. Všechno ostatní je nepodstatné a nevím, co tu vlastně chcete řešit.
"...co tu vlastně chcete řešit."
No přece to, že si policie v souladu s předpisy dovolila dát pokutu JEMU, majiteli BMV, což je samozřejmě nehorázné a mělo by se s tím něco dělat!
Nic ve zlém, ale udělat klíčema rýhu kolem dokola auta trvá cca 5 teřin a když to někdo bude chtít udělat, tak to prostě udělá. Těžko tomu zabráníte. Abyste to uhlídal, nesměl byste auto pustit z očí ani na těch pár vteřin. Nejspolehlivěší by bylo sedět celou dobu v autě (ovšem pak by zas bylo jedno, kde parkujete ).
"...nemám fabii aby mi to bylo jedno."
Proč myslíte, že by to mělo být majiteli Fábie jedno? Ten majitel Fábie na ní možná dřel a šetřil déle, než Vy na své obdivované BMW a poškození pro něho může být vzhledem k majetkovým poměrům stejně bolestné, jako pro Vás. Cena je věc relativní.
Tak tak - domluva - ... "dobrý den, mám tu lísteček - víte, já půjčil bráchovi auto a prý to tam našel. Nojo, já bych tam neparkoval.. on to auto měl půjčené na týden, prý v rodině měli problém, a tak ho měl jednou on, jednou jeho manželka, jednou tatík... nemám tušení, kdo to tam parkoval..."
Jsou varianty - 100,- pokuta dohodou nebo předvolání bráchy, který řekne, že to neřídil a dále odmítá vypovídat, aby neuškodil osobě blízké. Vy jako majitel jste splnil zákonnou povinnost, on tu povinnost nemá - není majitel vozu.
Jenže 2 dospělácí a cesta a den trápení u MP - náklady jistě vyšší než nějaká stovka pokuty.
Lukáši, nezlobte se - jsou stovky a tisíce lidí, co mají auto a nemají kde parkovat - a pak se vystavují právě takovým rizikům. Buď si někde pronejmete garáž nebo parkujete v místech, kde je to povoleno a nebo prostě vůz nemáte... Chcete ještě jinou variantu? Ta prostě je - parkujte u přechodu a dostanete pokutu...
Nerozčilujte se tedy nad svou situací - zaplaťte pokutu a zkuste příště parkovat jinde.
@magdon- nečtete správně - já jako majitel vozu jsem ho půjčil - vím komu. Já ho půjčil bratrovi! Ten ale není vlastníkem a nemá zákonnou povinnost sdělit, komu to půjčil on - takže nemusí sdělovat, ale řekne, že on to nebyl. Byl v práci a má to jasně potvrzeno... tím končí jeho vyjádření. Pokutovat musí viníka, tj. viník neznámý.
Chápeme?
Já vlastnit BMW tak se s nima vůbec nebavím, poněvadž už před tou značkou by měl být respekt
Při hodování a debatě ve firmě, firemní kočí pravil, měl jsem podobný problém v Rakousku, když jsem se za 20 minut vracel moje autíčko nakládala odtahovka a policista asistoval, na pozdrav odpověděl a začal auto vrak, kaput, technická kontrola, já mu říkám, že platí ještě rok, chytli ve mně saze, tak mu podotýkám, že již nejsme pod Rakouskem, kde jsme hostovali 300 let, ovšem policista ukazuje na vozovku, kde byla kaluž oleje asi 5x10 cm začal být velmi komisní vzhledem připomínal France Josefa 1, včetně pěstěného kníru, kterým hýbal všemi směry . Tak jsem zaplatil technickou byla natržena manžeta a ještě větší problém měl jsem ve předu autokameru která v Rakousku není povolena, odtahovku, pokutu za špatné parkování a to vše přišlo na 1200 Eur, včetně výměny manžety. A to používám Volvo X 90 D 5 z roku 2011, velmi zachovalé, poté mi policista podal ruku, pravil, že má čechy rád proto je pokuta úplně v nejnižší sazbě popřál šťastnou cestu, a že budu ve Vídní vítán, ale s autem které odpovídá řádně Rakouským předpisům. Firemní kočí dodal, když mně zastaví český policista, neb městský, tak se jím skoro klaním za toleranci a případnou dohodu.
Ale i ty vtipálku No je dost možný, právě že to bylo BMW, tak ten lístek dali.. Být to škodovka či koncern, tak by to beztak nechali být.. Asi změním značku, takhle jsem stejně pro většinu lidí pirát silnic..
Který ještě navíc špatně parkuje..
Sorry, ale musím se vám smát. Na vině jsou měšťáci, protože buzerují. Pak chodci, kteří si vynucují přechody. Také závistivci, protože mám BMV (honem všichni na zadek). Vinu také nesou opilí piráti silnic a pak taky...Prostě všichni ostatní a vy ani nevíte, že přechod nemusí být značen svislou dopravní značkou. "A stejně tam budu dál parkovat a budu a budu a..." Tak parkujte a oni vás budou pokutovat, a pokutovat, a...Nakonec budete mít takový problém, že si půjdete zase stěžovat na poradnu. Já parkuji v garáži, 1 Km od domu a bez pokut. Jenom nejsem líný a nejsem hlupák.
normálně bych došel na MP a pokutu normálně bez dohadování zaplatil a parkoval jinde. Ono je to těžký, aut je čím dál víc. Už má auto prakticky každá rodina a dnes i 2 nebo 3. Takže už fakt skoro není, kde parkovat. Vidím to ve svém okolí (Brno západ), kde dříve měšťáci důsledně pokutovali stání, kde se nemá stát a parkovat. Ještě pár let nazpět. V současnosti už vidím lísteček málokdy, už to musí být zřejmě opravdu "okaté" nebo na udání. Ale právě jen a pouze u přechodu bych byl zcela důsledný a považuji za špatné, že se tím MP nezabývá. Jezdím denně přes několik míst, kde kvůli zaparkovanému autu je situace velice nebezpečná a mám strach, že tam srazím třeba malé dítě, které se schová za autem.
Osobně v místě mého bydliště na místech, kde se stát nemá, neparkuji, neb mám obavy, že mě někdo napráská. V minulosti se mi to 2x stalo. A věřím tomu, že místní tam v klidu parkuje, ale když mu tam zaparkuje někdo cizí, tak ho napráská.
S parkováním (tam, kde nemám) mám zkušenosti:
1. dostavím se neprodleně - často jen domluva.
2. dostavím se se zpožděním - přijatelná pokuta
3. dostavím se až na předvolání - citelně vyšší pokuta
4. nedostavím se ani na předvolání - už mi to sice taky prošlo, ale moc bych s tím nepočítal. Pak je ovšem pokuta velmi citelná (tuhle zkušenost ale zatím nemám). S tímtéž počítejte pokud tam budete i přes varování parkovat opakovaně.
A jinak se smiřte s tím, že je úplně jedno, jaké máte auto. Já mám 21 let starý krám (který mi těžko někdo závidí) a když zaparkuju, kde nemám, dostanu pokutu taky. A i když platím za "modrou zónu", parkovat musím často až několik stovek metrů od baráku.
Nic ve zlém, ale z Vašich příspěvků mám dojem, že měla otázka možná znít trochu jinak, něco ve smyslu: "Mám Bavoráka, proto kašlu na předpisy a budu si parkovat, kde chci. Co si to vůbec ti plicajti dovolujou?".
Nechápu otázku ani to, o čem se tady vlastně bavíte. Zákon stanovuje pro parkování nějaká pravidla, kdo je porušuje, měl by být sankcionován, co je na tom nepochopitelného?
Jak souvisí porušení zákona s minimálním provozem. Zbytečný přechod řešte s příslušnými úřady které mají v kompetenci dopravní značení, pokud máte čas psát sem, máte určitě čas psát i tam. .
Pan švarcenberk má pravdu v tom, že pro některé české občany jsou zákony jen jakési směrnice které nemusí dodržovat...
Chybí Vám elementírní právní vědomí s schopnost sebereflexe, začněte tedy hned u sebe...
Hmm, takže podle vás je důležitější dávat pokuty za špatné parkování, než například dohlížet nad tím, aby nejezdilo tolik vožralů na silnicích v nočních hodinách? Vám tedy přijde zcela normální, že o nedělní noci přijedou do mé zapadlé ulice cajti? To že tam není vidět si nemyslím, je to jednosměrka, a auto je vidět s předstihem, protože před místem kde parkuji jsou dvě brány k rodinným domkům, takže místa je tam kurevsky dost na to, aby někdo viděl, jestli jede auto nebo ne..
Prostě za takovou buzeraci je já platím.. Počkám, jestli mi něco přijde do schránky a uvidím, jinak to nehodlám řešit, to bude asi nejlepší..
Díky všem za názory.
Tady nejde vůbec o to kolik jezdí ožralů to zas kontrolují jiní- prostě ve svém rajonu co mají na starost ,našli vaše auto takto zaparkované - jistě by dostal lístek někdo jiný, pokud by tam byl...
Já by se nerozčilovala a snažila se dohodnout a trochu sklopit přitom uši - ono to zas nebude tak vysoká pokuta ,pokud přijdete v dobrém a ne" nastartovaný"
Zákon to říká už desetiletí naprosto jasně a BESIP k tomů zpracoval tento výklad:
"
Místa, kde řidič nesmí zastavit a stát jsou v zákonu o silničním provozu definována takto:
v nepřehledné zatáčce a její těsné blízkosti,
před nepřehledným vrcholem stoupání, na něm a za ním,
na přechodu pro chodce a ve vzdálenosti kratší než 5 m před ním,
na křižovatce a ve vzdálenosti kratší než 5 m před hranicí křižovatky a 5 m za ní; tento zákaz neplatí v obci na křižovatce tvaru "T" na protější straně vyúsťující pozemní komunikace "
To není buzerace ale dodržování ustanovení zákona ze strany vaší a udělit vám za porušení pokutu ze strany jejich.
Docela jednoduché.
Dobrá tedy, udělal jsem chybu, jsem si jí vědom a nehodlám jí řešit, dokud mi něco nepřijde do schránky.. Parkovat tam budu nadále, protože je to prostě ideální místo..
V mé ulici sídlí celní správa, ta má své vlastní parkoviště, proč jejich zaměstanci parkují v naší ulici, to opravdu nevím, ale to, že každý den jich minimálně 10-20 projede protisměrem nikoho nezajímá, včetně aut označených nápisem CELNÍ SPRÁVA. Protože proč by to měli objíždět a najet tak o kilometr více.. Stejně tak jako mé parkování, prostě lenost a já za to mám platit a oni ne?
Díky lidi a už to neřešte.
Lukasi klídek. Poč zrovna ty a ne druhý,proč celˇňáci mohou v protisměru, jednoduché.Všichni jsme si rovní,holt ale někteří jsou rovnější.Ti co tě tady kritizují za špatné parkování asi bydlí kde je dostatek volných míst nebo ...Osobně taky má raději auto před vchodem paneláku než byť pod okny ale musím obejít cca 150m! Osobně bych to nechal vyšumět a na předvolání do schránky ,bych tvrdil ,že za stěračem byl od rosy (deště) rozmočený nečitelný lístek!
určitě bych to vyřídil co nejrychleji, pokud se dostavíte na MP nejlépe zítra dopoledne, vyjdete z toho počítám 300,- s pokutou. Řekl bych , že je to rozumnější zaplatit, než nějaké soudní tahanice, exekuce apod. taky záleží, kdo zrovna sedí na M u okýnka a jak je naladěn. Parkování před přechodem ale rozhodně nedoporučuji a je to bezohledné i vůči řidičům, kterým bráníte ve výhledu, a nikdy nevíte, kdo vám na přechod zrovna skočí, osobně považuji řidiče,co si zastaví i jen nakrátko před přechodem,protože si jdou třeba vybrat z bankomatu, za idioty.A divím se, že policie nepostupuje v těchto případech přísněji..
Proč Inspektorko strašíte se soudní tahanicí příp exekucí?
Lísteček za oknem může sebrat vítr či jakkoliv zmizet a co pak hned přijde exekuce? NE a NE! nejprve musí dostat písemné předvolání k podání vysvětlení,pak přijde podá vysvětlení nebo zaplatí a je vyřízeno!Alespoň normální člověk to takto,pokud si je vědom že něco udělal ,pokud ne nechá to dojít do správního řízení kde budto zaplatí nebo bude osvobozen,ne lidé typu ,sem si dosaďte aktéry různých incidentů za posledních pár měsíců!(od policistů po poslance!)
1. muzete dojit na stanici, kde to 50:50 bude domluvou nabo za par penez a jeste vam treba vysvetli, ze museli konat na zaklade anonymniho oznameni.
2. listek se mohl ztratit, prestupek se ale neztrati. Takze drive nebo pozdeji dojde dopis s predvolanim. Nejprve mozna jako obycejne psani a to se obcas stava, ze se to na poste ztrati. Nakonec to ale drive nebo pozdeji prijde s dorucenkou a tam se to bude pokladat za dorucene, i kdyz dopis neprevezmete.
V tu chvili uz se ale prestupek neresi na mistni stanici, ale na prestupkove komisi v prestupkovem rizeni. A tam, pokud nechcete platit zacinaji klicky a pravnicina.
Rozhodnuti je na Vas
V obci je povoleno jezdit maximálně 50 (pokud značka nepovoluje vyšší rychlost), chodec na přechodu má přednost, 5m před přechodem se nesmí parkovat ...
Tolik několik pravidel, které je třeba dodržovat proto, abysme byli schopni bezpečně zastavit před přechodem a pustit přes něj chodce, který tam před námi má prostě přednost (i pokud je označen jen vodorovnou značkou). Možná to pochopíte, až jednou přestanete vodit dítě do školy a půjde poprvé samo. Vy budete trnout strachy, jestli nějaký jeliman zase neparkuje před přechody a jak přes něj ten váš prcek případně uvidí a proč sakra ti měšťáci něco nedělaj!
A vozidla celní správy v protisměru? Až nebudete spěchat, tak si na ně párkrát počkejte ve správném směru, vytrubte je a nechte vycouvat. Nebo si je natočte, nafoťte a napráskejte to na celní správu a policii.
A to bmw tu pořád dokola řešíte hlavně vy. Říká se, že nejhorší kombinace je r.v. 96 - bmw i řidič ale jako dobytek může jezdit i řidič ve feldě.
Jaká buzerace? 5m před přechodem je kvůli výhledu na přechod, místo lístečku tě měli rovnou odtáhnout. Obzvlášť v noci kdy je chodec vidět hůř než ve dne. Jestli tam stoji bavorák nebo Felda je úplně jedno a jestli si to 3 roky nikdo neřešil taky.
Na lísteček reagovat nemusíš. Pak ti ale přijde předvolání, nakonec na doručenku a tomu už neutečeš. Ve správním řízení je sankce obvykle vyšší.
"Neudělal jsem nic špatného" - ale udělal, stál jsi před přechodem. Brečet můžeš na úřadech aby ten zbytečný přechod zrušili a mohlo se tam parkovat legálně...
Mě to jako buzerace nepříjde. Dle vašich slov se dosud nic nedělo, nikdo nic neřešil a náhle...proč zrovna já? Možná právě policie začala konečně pracovat a řešit i drobnosti, ze kterých se stává nakonec velký problém. Dnes je naprosto běžné odbočování a předjíždění bez blinkru, nedání přednosti, jízda na červenou, nedodržování rychlosti, ohrožení chodců...a to vše přikládám právě naprostému selhání policie. Vám to příjde jako buzerace, ale chodec se může cítit ohrožený. Dodržujte pravidla, nebo plaťte, ale viníka hledejte jen sám v sobě. A buďte rád, že na tom přechodu nedošlo k nehodě. Pak by jste musel vysvětlovat mnohem větší problém.
No lidi, já psal, ať už to neřešíte a přijedu večer z práce, podívám se na email a tam asi 15 oznámení.. Mimochodem, jelikož jsem přijel pozdě, tak na mém oblíbeném místě stojí nějaký Peugeot.. Doufám, že taky dostane co proto, stojí mi před barákem a ještě k tomu u přechodu!
A já vím říkám, že to prostě bylo na udání, kdo mě udal mi měšťáci jen těžko řeknou, ale už sama policie by se takovou prkotinou neztrácela svůj drahocenný čas, obzvlášť o nedělní noci. To místo prostě není přes den nikdy volné, až když lidí odjíždějí z práce, tak se to místo uvolní..
Jinak ano, pomohlo mi vybrečet se tady na poradně, ano jsem ***** že tam parkuji a ano, stále si myslím, že je to buzerace a stejně tak si to myslí sousedé a příbuzní... Ono když někdo nezná okolnosti situace, může jen těžko soudit.. Řídit se slepě podle předpisů taky není pokaždé výhra.. A určitě tady není nikdo z vás svatoušek..
A pro jednoho pána z diskuze: Jezdím téměř každý den do práce, takže můžeme udělat přátelskou jízdu, ať mezi těma prasatama je i pár slušných řidičů, kdo chce, můžete se přidat.
někdo, komu jsi stál na místě nebo tě má hodně "rád" tě naprášil..:D
Jinak bud rád, u nás v ulici takhle jednomu "borečkovi" Béemvé pěkně obešli klíčem..to je teprv prasárna..
"...určitě tady není nikdo z vás svatoušek."
Ne rozhodně nejsem svatoušek, ale když udělám něco, co dělat nemám (navíc úmyslně) a policajti mě při tom vyhmátnou, tak jsem připravený nést následky a nehledám zbaběle, jak se z toho vykroutit. Zrovna nedávno jsem parkoval na jednom sídlišti pravými koly na chodníku. Stejně jako mnohokrát před tím a stejně jako desítky dalších aut. Roky to nikomu nevadilo, a ejhle! Jednoho dne měla všechna auta za stěračem lístek. Dostavil jsem se okamžitě, bylo mi domluveno, slíbil jsem, že už to neudělám. Tečka. Soused tam šel až za 2 dny a stálo ho to 200 Kč.
Jako buzeraci si představuji například situaci, kdy se policie snaží udělit pokutu za něco neoprávněně. Tohle bohužel né. Mohli to úmyslně tolerovat, pak stačí někdo kdo se nudí a na tento přestupek upozorní, nebo nastoupil do služby jiný méně tolerantní policajt.
Každopádně přestupek to je. Dá se vyřešit domluvou nebo i tučnou pokutou, záleží na chování a přístupu. Ty pohádky o půjčeném autě bráchovi zkouší každý druhý, je to celkem zbytečné.
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Tedy na MP nastoupit s vysvětlením s pokorou, pak budou s pokorou jednat i oni s Vámi. Věřím, že pokud byste nastoupil hned poprvé, skončilo by to domluvou. Za opakované parkování i přes výzvu, už si nejsem jistá. Na to parkovací místo, prostě zapomeňte.
Taky jsme podobně v ulici takto parkovali na "zelené ploše", kterou jsem nikdy nezažila (asi za 20 let) zelenou. Jednoho dne, tam začali dávat pokuty. Bylo mi vysvětleno, že to budou kontrolovat a čo bolo, to bolo a máme na parkování na tom místě zapomenout. Přes známého policistu, jsme se nakonec dozvěděli, že udává v domě jeden učitel, který sám auto nikdy nevlastnil.. No a teď něco podobného proběhlo s parkováním pro motorky. Dlouhá léta jsme parkovali v práci na abnormálně širokém chodníku. Minulý rok, najednou obcházela MP s tím, že na udání musí. Koho potkala na místě, skončilo to domluvou. Já jsem bohužel odjížděla až po šesté večer a přišla mi 500 pokuta. Zaplaceno bez mrknutí oka. Teď parkujeme na barevných zónách, kde zabíráme místa rezidentům, kterým se to nelíbí. Ovšem nemohou s tím nic dělat, protože je to legální. Jednou, když jsem odcházela opět po šesté večer, našla jsem na motorce na řidítkách připíchnutý papír, jestli mohu brát ohledy na ostatní, kteří v oblasti bydlí (ze tří motorek z rána, jsem zbyla na místě sama, až v zadní části, což možná působilo špatně, ale i kdybych parkovala kdekoliv v rámci toho jednoho parkovacího místa, vždycky bych ho zabrala pro auto celé).. ovšem kam tu motorku zaparkovat, už mi neporadil.. Doufám, že ten udavač je jedním z rezidentů a má co chtěl..
Kdo tu psal, že nemám na pokutu? A taky jsem psal, že jsem nestál na přechodě, jak si tu někdo myslí, ale cca 1-2 metry před přechodem!
Na policii jsem byl, na udání to nebylo, nic jsem neplatil a při odchodu říkal, že jestli nemají nic lepšího na práci, než dávat lístečky za stěrač za špatné parkování po nedělní půlnoci a baba se hned začala čertit, tak jsem radši šel, ale po téhle zkušenosti budu radši příště čekat, jestli mi něco nepřistane ve schránce, jinak je to asi zbytečné.
Ano stále si myslím, že je to buzerace. A není to jenom o tom, že se mi nechce chodit kus pěšky, chci mít také auto na očích, aby mi ho zase nějaký ubožák neobjel klíčem.. Před x lety tam přechod nebyl a normálně se tam parkovalo, jen s tím rozdílem, že ted tam je, ale stejně se tam parkuje.. Pochopte, že kdyby člověk dodržoval úplně všechny předpisy, tak zachvíli budeme stát všichni na odstavných parkovištích za městem, protože jinde to ani nebude možné..
Já jsem také chtěl mít auto na "očích", když jsem bydlel v bytě. Ale nešlo to.Právě proto, že bych třeba porušoval zákony. Tak jsem si koupil barák a před ním mám na svém pozemku tři parkovací místa.
Tudy vede cesta.
Moje máti je právě jedna z těch, která si myslí to samé co já, ostatně většina známých, asi jsme retardovaní nebo já nevím Danýsku
Já podobný problém vyřešil tak, že jsem si koupil garáž. Kup si garáž.
Myslím že jste v pořádku, Ty ,máti i přibuzní. Retardovaný je jen, kdo v ČR dodržuje zákony. Všichni ostaní jsou ok.
KUP SI GARÁŽ.!
A ještě předtím 5m rozvinovací metr.
Koukám, že dost lidí sem chodí jenom trollit.. Ano, určitě sedím 24h u okna.. Jako nevím co se vám nezdá, nemám fabii aby mi to bylo jedno. V práci mám auto na očích, tak ho chci mít i doma, není na tom nic, co by se nedalo pochopit.. Ono když na něco člověk poctivě vydělává, tak o to má taky starost, to je prostě přirozený..
Garáže jsem vyzkoušel asi 3 nedaleko mého bydliště a ani do jedné jsem se nevešel, nebo ano, vešel, ale nevystoupil bych z auta a garáž by musela být kompletně prázdná..
Lukáši, Vy si myslíte, že celá společnost bude stejná a budou Vás všichni jen chválit či nadávat.
Nejsme přeci stejní.
Hezký víkend.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.