Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW POLO Classic 1.9 SDI - zhasíná motor

Od: vwpoloclassic odpovědí: 4 změna:
Vlastím VW Polo Classic 1.9 SDI, r.v. 1997. Občas se mi stane, že při jízdě z kopce auto 1-2x škubne a zhasne motor. Děje se vždy při zařazeném 3. nebo 4. stupni. Plynového pedálu se nedotýkám. Žádná kontrolka signalizující nějaký problém nesvítí. Auto poté bezproblémů nastartuje. Poradí, prosím, někdo. Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle vypadá na problém v řídící jednotce,chce to na počítač,už se mi to stalo,ještě to může dělat imobilizér-zkuste náhradní klíč k autu jestli ho máte.

pepanek*

s imobilizerem to nema nic spolecneho, s ridici jednotkou bych rekl ze taky ne...spis bych to viděl buď na nejaky akcni clen, nebo snimac. Ten motor Vam zhasina pri razeni? Nemate problem se startovanim? Kolik ma motor najeto?

vwpoloclassic
hodnocení

Se starty není problém, startuje ihned bez potíží. Polo mám dva roky, mělo by mít najeto 170 tis. km. Zdechne to občas při brzdění motorem, tedy jízda bez plynu z kopce při zařazeném stupni. Nikdy při přeřazování. Ještě jedna věc, je to asi náhoda, ale vždy to chcíplo v nočních hodinách. Dnes jsem očistil všechny možné el. kontakty + ukostření. Tak uvidíme...

pepikk*
hodnocení

0x

čoveče to je zajímavý já mám fabia 1,9 SDi a dělá mi to to samý. když brzdim motorem tak to občas kopne. takže se přidávám k otázce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]