Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych převést kupované auto na sebe, jsou prý nějaké změny, jak to prosím udělat? Mám si ho nejprve na sebe pojistit? co poté? neporadil by mi někdo?
Děkuji
Klidně můžeš PR uzavřít ještě před samotnou koupí auta .pak je lhůta 8 dnů na možné zrušení PR,to pro možnost že nekoupíte,osobně jsem to minulý týden takto řešil (s tím že jsem byl den předem na prohlídce auta,udělal zkušební jízdu,plácli jsme si a dohodli termín přepsání.).Pak jsem dojeli pro auto,byla udělaná Evk,uděli ještě menší kontrolu autí, pak jsme dojeli na úřad.Prodejce si mohl ihned zrušit své bez obavy,že bychom na jeho PR ještě po cestě domů bourali a mi jeli v poho domů!
Prostě moje varianta-doma z PC (popř na přepážce ) na základě dodaných dat uzavřít smlouvu,pak prodejce na základě Vašich dat udělá EvK,vy přijedete se svojí ZK,zkontrolujete,projedete auto (vše OK,líbí se) tak společně na úřad vypíšete žádost o změnu kterou společně podáte spolu s Vaší ZK doklady auta a osobní doklady (OP prodejce a kupce na ověření totožnosti),podepíšete KS a předáte peníze,pak až úřednice vše vypíše ,dostanete doklady od auta TP a ORV na Vaše jméno a ještě můžete odvézt prodejce domů a pak jedete taky domů.
kakamilo je to jen a pouze o dohodě! a to co jsem psal není nařízeno je to jen a pouze jedna z možných variant.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.