Nejste přihlášen/a.
Nedostal jsi od chlapů u finišeru lopatou? Pokud ne, tak to vůbec neřeš.
Koleje v asfaltu za tebou asi nezůstaly, viď?
Zdravím, stát se to může, oni ti pracovníci nemají kolikrát chuť ani čas něco označovat. Není to tak dlouho, co jsem musel projet úsek s vyfrézovaným povrchem (díry cik cak do hloubky minimálně 10 cm) a jak jsem jel, tak mám byla mrsknutá značka práce na silnici a omezení 30 km/h (no chtěl bych vidět, jak jde projet touto rychlostí), no prostě blázinec. Samozřejmě díry jsem viděl, ale za mnou šdrůdl, křižovatka zasekaná, tak jsem nemohl nic dělat (couvání se konat nemohlo). Holt zařadit jedničku a opatrně ten tankodrom projet.
Kdyby byla značka už na hlavní, práci na silnici s tabulkou frézování provrchu a šipkou, pro který směr to platí to bych chtěl asi moc.
P.S.: Jízda po telém asfaltu není ještě nic, daleko lepší je, když se prováděn alsfaltový nástřik s kamínky, to je potom auto celé černé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.