Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda po novém povrchu asfaltu

Od: mon* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
co hrozí za pokutu, když je oprava vozovky a dělají novou silnici a jel jsem kousek po novém asfaltu, po kterém jsem jel, auta jela za mnou taky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moula*
hodnocení

2x

Možná bude trochu nastřik na spodku

karel1234
hodnocení

1x

Trest smrti?*zed*

hodnocení

1x

Pokud jste neminul (a) dopravní značku zakazující vjezd, tak nehrozí nic.

mon*
hodnocení

Byli tam jen kužele velmi úzký jízdní pruh já jsem tam vjel z vedlejší silnice a bylo to nesrozumitelný auta jela za mnou
doplněno 21.05.16 11:35: Tak jsem jel asi 100 metrů po rozpáleném asfaltu

hodnocení

0x

Nedostal jsi od chlapů u finišeru lopatou? Pokud ne, tak to vůbec neřeš.

Koleje v asfaltu za tebou asi nezůstaly, viď?

mon*
hodnocení

Nezustali ale jeden ťukal na hlavu

Tak to je Váš trest, byl jste pro ostatní za blbce, to se občas stane :)

trtr

Zdravím, stát se to může, oni ti pracovníci nemají kolikrát chuť ani čas něco označovat. Není to tak dlouho, co jsem musel projet úsek s vyfrézovaným povrchem (díry cik cak do hloubky minimálně 10 cm) a jak jsem jel, tak mám byla mrsknutá značka práce na silnici a omezení 30 km/h (no chtěl bych vidět, jak jde projet touto rychlostí), no prostě blázinec. Samozřejmě díry jsem viděl, ale za mnou šdrůdl, křižovatka zasekaná, tak jsem nemohl nic dělat (couvání se konat nemohlo). Holt zařadit jedničku a opatrně ten tankodrom projet.

Kdyby byla značka už na hlavní, práci na silnici s tabulkou frézování provrchu a šipkou, pro který směr to platí to bych chtěl asi moc. *zed*

P.S.: Jízda po telém asfaltu není ještě nic, daleko lepší je, když se prováděn alsfaltový nástřik s kamínky, to je potom auto celé černé. *cert*

jenda2*
hodnocení

0x

jestliže se opravuje povrch, je tam značka a zábrany, aby jim nějaký vesničan nezničil nezatuhlý povrch. Když se to přeci jen stane, cena za opravu asi převýší váš plat na desetiletí dopředu.

Co se ještě musí stát, aby lidi začali používat ten rosol v hlavě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]