Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se bránit proti kunám

Od: ujendys* odpovědí: 5 změna:

poprvé mi vlezla do motoru kuna,pochutnala si na jednom kabelu od svíčky na hadici topení a hadici k chladiči,koupil jsem sprej za 200kč,existují ještě jiné zbraně proti nim? jak se chráníte vy? nebo je malá pravděpodobnost že se vrátí zase k mýmu autu? jezdím od roku 96 a stalo se mi to ted poprvé a na sídlišti

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

kunoplaš...malá krabička na baterky, co vydává divné hlasité zvuky.

Máme myšoplaše v garáži a fungují skvěle

hodnocení

0x
Známej posypal kabely,hadice i motor pepřem a má klid

ob8gigifa
hodnocení

0x

Pokud kuna bude chtít, tak překouše znovu.

Znám pár lidí, co mají motorový prostor postříkaný sprejem, zavěšené WC bloky, vlasy, elektronické plašičky, dokonce i v utěrce zabalené tygří hovno.

A stejně nakonec překousáno. S kunou jde vyhrát bitvu, ale válka je prohraná. *smich*

fik
hodnocení

0x

Někomu se osvědčil pepř,normálně rozmíchat s vodou a nejlíp do nějakýho rozprašovače a všechny plasty v motoru tím potříkat. Ten kunoplaš to by taky nemusel být špatný nápad,obdoba na krtky nám funguje výborně

Ale jediná 100% ochrana je garáž kde nejsou žádný díry kadyma by se dostaly dovnitř

hodnocení

0x

Taky jsem někde viděl , že se prodava nějaka takova sranda - vydava jemné/tiche piskani, ktere straši ty kuny. Normalně se to montuje do toyot avensis myslim, ale daji se dokoupit třeba na aukru.

Nebo vyzkoušet ty spreje no a taky jsem slyšel, že lidské vlasy taky odlakaji ty chlupače od motoroveho prostoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]