Zdravím,potřeboval bych prosím poradit. Podařilo se mi dobře sehnat LCD v operce pro dcerku do auta,ale jedná se o samostatný LCDLCD displej a já bych potřeboval nějaký přehrávač který by mi na to přehrál, jen nevím jaký protože tam jsou 2 konektory popsané AV1, AV2. Tak jestli by jste mi nedali nějaký typ za rozumný peníz popřípadě s jakým výstupem hledat? Děkuji
Netušíme, co chcete přehrávat, ale přehrávač musí mít analogový výstup právě se žlutým cinchem (video), stejný jako má display. K tomu propojovací kabel s opačnými koncovkami, a hlavně ještě něco, co bude schopno reprodukovat zvuk (to LCD reproduktory nemá). doplněno 21.05.16 08:20: Tady třeba miniaturní přehrávač z USB či SD karty. vysilacky-navigace.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.