Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolisani otaček a diagnostika

Od: gubaxan® odpovědí: 5 změna:

Zdravim.
Doufam, že někdo poradi :)
Mam takovy problem, že mi trochu kolisaji otačky v benzinovem motoru 330ci e46. (M54)

Napichnul jsem auto na INPU a ta mi ukazala pouze spatne lambda sondy.
Myslite, že to muže byt jenom tim? Dnes jsem je vsechny 4 odpojil a nic se nezměnilo. Někde jsem četl, že by chyba měla zmizet, ale zase jinde, že to muže dělat větší bordel - takže nevim čemu věřit...
Taky čtu, že to muže byt klapka - tu jsem ale vyčistil. Potom ovětrani klikove skřině... Už si nevim rady co mam dělat. :(

Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amidamaru*
hodnocení

0x

Tohleto mi dělala lambda sonda.Nedávala impuls do palubního počítače,a on si myslel,že je stále studený.Přechlasával se,a tím kolísaly otáčky.

hodnocení

Zitra by mi je měli nasadit ( mam zničeny zavit, tak se bude sundavat i vyfuk) ale stejně se mi zda, že to bude něčim jinym... Třeba čidlem tlaku nasavaneho vzduchu...

hodnocení

Tak dnes byly vyměněny všechny lambdy . Male třeseni auta zmizelo, ale otačky stale trochu kolisaji - cca 2mm.

ještě ty stare chyby smažu přes diagnostiku, ale podle mě to děla něco jineho :(
CO ale? :(

Ještě může být problém ze svíčkama,Nebo netěsnost výfukového potrubý(uhnilá spona výfukového potruby,nebo může být špatné těsnení). ;)

hodnocení

Svicky v pohode od NGK.

Ted me taky napadl ten vyfuk, musim se podivat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]