Nejste přihlášen/a.
Zdravim.
Doufam, že někdo poradi
Mam takovy problem, že mi trochu kolisaji otačky v benzinovem motoru 330ci e46. (M54)
Napichnul jsem auto na INPU a ta mi ukazala pouze spatne lambda sondy.
Myslite, že to muže byt jenom tim? Dnes jsem je vsechny 4 odpojil a nic se nezměnilo. Někde jsem četl, že by chyba měla zmizet, ale zase jinde, že to muže dělat větší bordel - takže nevim čemu věřit...
Taky čtu, že to muže byt klapka - tu jsem ale vyčistil. Potom ovětrani klikove skřině... Už si nevim rady co mam dělat.
Diky
Tohleto mi dělala lambda sonda.Nedávala impuls do palubního počítače,a on si myslel,že je stále studený.Přechlasával se,a tím kolísaly otáčky.
Zitra by mi je měli nasadit ( mam zničeny zavit, tak se bude sundavat i vyfuk) ale stejně se mi zda, že to bude něčim jinym... Třeba čidlem tlaku nasavaneho vzduchu...
Tak dnes byly vyměněny všechny lambdy . Male třeseni auta zmizelo, ale otačky stale trochu kolisaji - cca 2mm.
ještě ty stare chyby smažu přes diagnostiku, ale podle mě to děla něco jineho
CO ale?
Ještě může být problém ze svíčkama,Nebo netěsnost výfukového potrubý(uhnilá spona výfukového potruby,nebo může být špatné těsnení).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.