Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní díly na mt7-032

Od: martindonc* odpovědí: 9 změna:

Nevíte kde zeženu ešop nebo opchod s nahradními dílema na MT7-032 uni system. Konkrétně induční cívku.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jo,jo Taková lepší terra :) taky jsme ji kdysi měli a díly jsme brali s AGS Jičín,nyní SECO Group a servisní střediska mají tady seco-traktory.cz/... tak zkusit zavolat i když tam by mohla pasovat i s té variny *nevi* sekacka.cz/...

doplněno 24.11.16 20:04:

Nó, když myslíš ale znám také lidi co ji mají i 30 let a stále s ní orají.rotovátorují,sečou,vyroávají...

martindonc*
na takový stroj nepujde indukční cívka s takeho vraku.
martindonc*

koupit si vari teru je největší chyba v celém zivotě. vari je tokonce větší šrot než hjundaj a to je dost říct protože hjundaj je ten největší šrot. tak to znamená ze pro vari teru ani take sprosté slovo neexistuje.

Já Vám musím oponovat.Mám Vari r.v.1985 a nedám na ní dopustit.Udělala a udělá mi mnoho práce.

martindonc*
No ale kolik míata v garáži vam zabere.

tomasberny
hodnocení

0x

Dobrý den,

podařilo se Vám tento problém vyřešit? Existuje nějaká náhrada za tuto cívku? Aktuálně řešíme stejný problém...

Děkuji

Tomáš Berný

gdjehfbch
Ano jde nahradit cívkou z-19 ale musíte si dokoupit kabel ke svičce proto ze je tam všroubovany.
tomasberny

Moc díky za odpovět.

T.B.

doncmartin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]