Nejste přihlášen/a.
zdravím,prosím o pomoc při odblokování autoradia blaupunkt TRAVELPILOT E1
BP030355325806
7612300301
Kod by mně být zapsán na průvodní listě vozidla.Akurát ti mohu poslat manual.jak kodovat
Děkuji za radu,ale auto je dovoz bylo potřeba udělat klempířské práce takže není ani pas k rádiu ani kod na dekoderu jsem zjistil dvě čísla 2979 a 0979 ale to mi nebere tak jsem chtěl poradit jestli nemá někdo radu nebo jiný způsob popřípadě fígl.Proto jsem napsal i obě registrace k rádiu,ale asi tady nepochodím.Děkuji za návod ale ty mám dva.
vyhodilo mi to stejná čísla - možná se bloklo po opakovaných pokusech? Je to na rádiu i vyraženo nebo jen nálepka?
u BP jsem jiný postup nezažil - jedničkou klikám tak dlouho, až se objeví první číslo-dvojka, dvojkou tak dlouho, že je devítka... no a pak se potvrzuje podle typu,... někdo má pro potvrzení držet ►►
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.