Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odrušovací filtr fabia

Od: mara21® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,chtěl bych se vás zeptat.Čím to je,že když poslouchám stanici s dobrým signálem a hraje nějaká písnička.Z niče ho nic najednou se začne v reprákách ozívat nějaké mluvení,jako by se signál rušil.Auto Škoda fabia r.v 2004.Rádio je kenwood kdc-3051.Anténa je Luxiii Aa8.3,stará 2 měsíce.Kde může být problém?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dělá to na všech stanicích nebo jen na jedné? Ve kterém městě - vesnici ČR? Dělá to od doby instalace nového přijímače a antény? Jaké autorádio tam bylo předtím, jak fungovalo a kdo montoval nové?

doplněno 20.05.16 13:39:

Je to mluvené slovo nějaké další radiové stanice? Nebo něco jiného? Zkuste zjistit...a třeba použít anténu na jiné radio, provizorně připojené, abychom vyloučili závadu přijímače... A když jste upevňoval anténu, prorazila ta zubatá podložka pod maticí barvu až na kov? Myslím matku s podložkou, kterou se upevňuje anténa na střechu...koax kabel u nové antény byl krátký - co jste použil na prodloužení? Toto? correct.cz/...

hodnocení

Jo dělá to na všech stanicích.Převážně to blbne v Brně.Když jsem kupoval auto,tak v autě nebylo žádné autorádio.Nové autorádio jsem montoval já sám.
hodnocení

Tak už mám problém vyřešení.Stačilo na autorádiu zapnout funkci mono vysílání a vše je ok žádné rušení. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]