Nejste přihlášen/a.
Ahoj má někdo z vás kameru do auta model TrueCam A7s?
Pokud ano jakou tam máte verzi firmware? Máte tam TRCM_A7_V2.4_160106C nebo TRCM_A7s_V2.4_160106C?
Děkuji za odpověď
Připojuji se s dotazem na kameru TC A7s, také se vám při jízdě klepe obraz? Jak to udělat, aby se obraz tolik neklepal? Pomohlo by dát kameru níž na čelní sklo? Mám jí umístěnou za zpětným zrcátkem aby mi minimálně překážela ve výhledu. Děkuju.
Kolega říkal, že možná špatný držák, nevím co s tím, mám originál na přísavku
Takže samolepící držák můj problém vyřešil, ještě testuju jaké rozlišení mi bude vyhovovat nejvíc. Jinak držák je z boku nasunutý, ničím nekruťte ani netočte, jinak ho zlomíte jako já "Naštěstí" to byl ten na přísavku, který jsem chtěl používat v práci.
Takže jsem dnes volal na zákaznickou linku TrueCam a bylo mi řečeno, že mám vyzkoušet ten samolepící držák, jelikož je kratší než ten s přísavkou a je tužší a pevnější. Pokud by to dělalo i potom, tak jim poslat emailem video a že by to byl pravděpodobně vykloktaný držák, což je důvodem k reklamaci. Já ho mám z druhé ruky, takže kdyžtak koupím nový. Snad to pomůže, až vyzkouším, dám vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.