Nějaký dobrák mě potrestal za to, že jsem zaparkoval na "jeho" místě na veřejném parkovišti, když jsem přijel v neděli večer z chalupy a udělal mi škrábanec na laku přes oboje dveře. Poradí někdo jak škrábanec nejlépe svépomocí odstranit, když mám orig. barvu ve spreji? Slyšel jsem o nějaké tužce.
su aj nejake ceruzky,zatial to nemam vyskusane...naskor to skus vylestit(u nas na Slovensku sa to vola autopoliš),ked je to jemne,odstrani ti to a vylesti lak...takym ludom dolamat ruky na mieste...podobnu skusenost som mal aj ja,ale dotycnemu som to razne vysvetlil,odvtedy si dava na mna pozor...
Pokud znáš číslo barvy (asi jo, když máš origo ve sprayi), tak se dá koupit takzvaná retušovací tužka, kterou se rýha vyretušuje a po zaschnutí se plocha vyleští. Výsledek je prakticky nerozeznatelný.
Druhou možností pro opravdu šikovné, je použít speciální trysku na sprayové barvy a vytvořit jakýsi airbrush. Ale chce to trochu cviku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.