Nejste přihlášen/a.
1.Zdravím.Mám možnost koupit přívěsný vozík kterému konční tento měsíc stk.Když jej koupím a pojedu s ním na stk platí protokol z stk a udělení stk zároven jako evidenční kontrola.Nebo musím první na evidenční kontrolu a pak po přepisu teprv znovu na stk kvůli technické.
2.Jak je to tento rok s přehlášením.Vozík budu kupovat ve Zlíně ale jsem z Brna.Musím to přehlásit ve Zlíně nebo to stačí odhlásit na mně a dohlásit v Brně jak to bylo dřív.Nerad bych jezdil do zlína dvakrát.
Přifařím se s dotazem - když na vozíku bude jiný rozměr gum než v TP bude se dát dokončit převod?
Pak předpokládám že nedokončíš!,ale ani nezačneš .Velmi pravděpodobně bude zápis ,že evidenčně nevyhovuje-součástí má být i kontrola rozměrů kol a pneu!
ale je možné že se technik na pneušky ani nekoukne a normálně projdeš nebo bude v zápisu něco ve stylu -evidenčně vyhovuje ale nesplňuje předepsaný rozměr pneu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.