Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyřazení-nevyřazení vozidla-účel psí bouda?

Od: jitalek odpovědí: 13 změna:

Chtěla bych se zeptat - mám starou škodovku, která je nepojízdná, musím ji vyřadit z provozu, chci si ji nechat a udělat z ní psí boudu, lze toto udělat a jak to probíhá, co musím udělat nebo napsat, slyšela jsem, že čestné prohlášení pro policii postačí.

Děkuji Kindlová

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pro policii vůbec nic nepište. ta to nebude řešit, ale evidence vozidel. Jim předložíte žádost o vyřazení vozidla, protože zanikl účel využití vozidla. Vezmete patřičné dokumenty a jdete na úřad. Vše je zdarma.

Potřebné dokumenty mohu zaslat (zdarma) na email ale až odpoledne. V klidu si je vyplníte a vše projde OK.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

tu funkční plechovou psí boudu bych chtěl vidět, byl by to dobrý námět pro ochránce zvířat...

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Takže je to jasné, NEVYŘAZENÍ!

určitě pane úředníku řeknete "už zase" ale právně je to v pořádku. Jestliže chcete vidět takovou boudu, není problém.

Zkuste mi, prosím, naznačit, proč by jste to nevyřadil podle zákona?

nespokojenyurednik

ano, chci vidět takovou boudu...zajímá mě také, zda bouda potřebuje motor, provozní náplně, pneumatiky, brzdy, všechny plasty, elektroinstalaci, atd...lepší je bouda z prken

jako úředníkovi u přepážky bych sdělil.

Ano potřebuje motor, a samozřejmě náplně. všechny plasty nepotřebuje, pneu ano, ale jen tři.

Ale co je vám do toho, dodržel jsem zákon? Ano, buďte tak laskav a dodržte ho i vy, vyřadte vozidlo podle zákona, pokud máte připomínky sdělte je písemně do tohoto formuláře, jaký zákon jsem porušil, nebo proč nechcete vozidlo vyřadit a pak půjdeme dál řešit.

:) přeji jen pohodu a klid. ;)

nespokojenyurednik

budu chtí Vaše tvrzení doložit, podle zákona...DOLOŽIT...když doložíte, já naplním literu zákona a psí boudu vyřadím...když dospěju k závěru, že jste nedoložil, co jsem poptřeboval k rozhodnutí, žásti nevyhovím a písmeně jí zamítnmu...pak můžete využít opravných prostředků podle zákona...

ano teď (skoro) souhlasím. Doložím vám foto vozidla na kterém bude nápis.

"bouda pro Rexe"

to Vám musí stačit, jinak...

:)

jitalek
hodnocení

Můžete mi je, prosím Vás, poslat:

Děkuji za radu.

samozřejmě že pošlu ale až po 17 hodině, když budu vědět kam. Stačí email.

ICQ 55 180 641, skype: milancukrar.

jitalek
hodnocení

kindlova.jitka@seznam.cz, pro pana Cukráře,pošlete mi, prosím tiskopisy k vyřazení vozidla.Děkuji

davepv*

dobrý den, mohl by jst emi prosím tyto formuláře také poslat? Mockrát děkuji Černý, mail: cz.spedia@seznam.cz

bobes84

Dobrý den, prosím vás můžete mi také zaslat tiskopisi o trvale vyřazení vozidla předem Vám děkuji. Můj email pavelbobek@atlas.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]