Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka ESP

Od: danielvxxxx odpovědí: 1 změna:

Při studeném motoru bez problému nastartuju, ale když se motor zahřeje a já zastavim a vypnu motor a zas nastartuju rozsvítí se mi kontrolka ESP a motor i při plným plynu jako kdyby jel jen na volnoběh, nechal jsem auto vychladnout během školy, po škole byla jízda zase okay ale po dalším vypnutí a zapnutí motoru ten samý problém, k tomu se motor začal klepat snad jako kdyby byli zacpané vštriky? Děkuji předem za odpovědi:p

Audi A3 1999 1.8t

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tu je popis funkcie ESP: cs.wikipedia.org/... ,tak bude vadné niektoré čidlo,a pokiaľ začal haprovať motor,tak možno ten snímač otáčok,viac napovie diagnostika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]