Nejste přihlášen/a.
Dobrý den uvažuj o výměně auta nyní mám feldu a ta dosluhuje chci proto jine auto. měsičně najedu cca 1000km s toho 750 po dálnici.premyslm o octavce II 1.6 mpi libi se mi a po koupi udelat do auta plyn jsem kldny ridic a ne zadny schumacher Podle znamých se mi diesel s timto najezdem nevyplati tak se ptam jaka je benzinova spotřeba zavady caste a popripade jakou ma spotrebu v lpg a chtel bych kombi kvuly kocarku na auto mam 130 000 Mirek
Sused má to auto,kupované nové s namontovaným továrenským LPG,má najazdených 100 000 a jedine čo mu odišlo bola riadiaca jednotka na prepínanie benzín-plyn.Spotrebu na benzín ma okolo 8 l,no na LPG cena jazdenia sa mu vyrovnáva na cenu spotreby dieslových verzii.On praktický má benzínovú nádrž na jeden rok.Auto je 5-ročné.
S tímhle nájezdem se ti nevyplatí ani plyn.. O2 s 1,6 MPI možná novou a až začne žráto olej tak pryč s ní - takovou nejspíš budeš kupovat...
Koukni na Focus a klidně dvoulitr - na dálnici to bude žrát stejně jako slabší... I když nejsi Schumacher tak rezerva ve výkonu se hodí a je rozdíl jestli si to ve 130 kmh jen vrní i do kopce nebo v každým kopečku musíš podřazovat a žhavit to na plnej kotel
Nafta obecně se vyplatit může, ale nesmíš koupit střep před smrtí kde tě potká luxusní kombinace čerpadlo, vstřiky, dvouhmota, turbo a DPF. Tj. při koupi pořádně proklepnout diagnostikou a zkušeným motorářem, jestli je motor opravdu v pořádku. Nebo koupit levný auto s "motorschaden", udělat za 60k generálku a mít 200 tkm klid (pokud dáš motoru to co potřebuje) 2,0 TDCi klidně.
Octavia diesel. Nedejte na přechytralé úvahy těch, co diesel nemají. Po několika benzínech jsem se za čas vrátil k dieselu a jsem spokojený. Servis je obdobný, ND stejné, náklady nižší. Potřebujete ještě něco dalšího?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.