Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seat Alhambra, Wolsvagen Sharan , Ford Galxi

Od: peti31* odpovědí: 7 změna:

Zdravím.

Chci si koupit jiné auto a nemůžu se rozhodnout. Jestli Seat Alhambra, Wolsvagen Sharan nebo Ford Galaxi Rok výrobi cca 2005-2008 motor pouze naftu.. Jsou to skoro totožné autá ale předce se chci sváma poradit a o vaše zkušenosti. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vždyť se to všechno dělalo na jedný lince v Portugalsku. Tak to je úplně stejný. Jeden čas jsem jezdil se Sharanem a bez problémů.

hodnocení

0x
Do roku 2006 ty auta jsou z 95% stejne.
Od roku 2006 jiz si ford udelal jenom sve auto.
Ber podle technickeho stavu. Neb ty PDcka nejsou nikterak extra spolehlive. Ktomu nektere MPVcka jsou vyhonene a interier zniceny.
tycoon*

Přesně tak. Z hlediska techniky se Ford od Seatu a VW lišil jen u zážehových motorů.

U dieselů je nejčastější 1.9 TDI PD ve výkonových variantách 66 až 110 kW. Ta nejslabší varianta (vyskytuje se jen vyjímečně) je moc slabá , ta nejsilnější už má některé specifické díly, takže nejlepší volbou bude "zlatý střed" v podobě 85 a 96 kW. Od roku 2006 se montoval i 2.0 TDI PD 103 kW, který nahradil výkonější verze 1.9 TDI PD, ale kromě závad (např. selhání pohonu mazání) a otravných zbytečností (některé auta s tímto motorem byla vybavena filtrem pevných částc ve verzi s doplňováním speciálního aditiva do nádržky) nic moc nepřináší, takže nemá smysl jej hledat.

hodnocení

0x

Mám FORDa S-Maxe s motorem 2,0 TDCi , 103 kW z roku 2007 a jezdí bezvadně. Kdo jednou čuchnul k Fordu, už jinou značku nechce*tanec*

Tak to je fóór stim fordem. Jen souhlas , ze s-max je dobry. Mam vyhlidnuteho , jen s 1,8tdci kvuli dpf.
martin12*

Já mám Galaxy 2.0 TDCi 103 kw, taky rok 2007 a taky jsem spokojen :).

gumpatrumpa
hodnocení

0x

seat nebo vw. ale nakonec, co bude nejlevněji ke koupi. nový nebo z bazaru?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]