Nejste přihlášen/a.
Tak permanentní točení do omezovače motoru určitě vadí,ale zase to není jak při závodech,pokud to koupíš od někoho trošku normálního tak to určitě pořád do omezovače netočil.
Honda myslím že dobrý,hlavně stejně jako u všech starých aut platí..vybírej,a velice dobře,můžeš narazit na zachovalé auto které ti nadělá ještě hodně služby,ale stejně tak i totálně vylítaný a slepený vrak který dojede za roh a tam se definitivně rozsype. Pokud tomu moc nerozumíš vezmi si sebou na prohlídku mechanika nebo to dovez někam zkontrolovat,pokud nemá prodejce nekalý úmysly tak není důvod aby ti to neumožnil
ahoj, zkus se svést a uvidíš duvod proc vsichni toci motory honda do omezovace motory od hondy jsou na to stavene, a tam kde konci otackomer u normalniho benzinu, s tim motorem zacina nejvetsi legrace, je to celkem navykove a v moc autech to nezazijes. pokud to budes delat furt, tak ti to zacne zrat olej, me to zralo podle stylu jizdy 1-2 na 1000, a vubec nicemu to nevadi, jen dolevas olej.. .spotreba benonu 6 na sto.. nejlepsi podvozek, auto je celkove nizko, takovy kapesni zavodak... bacha na pridavani plynu kdyz nemas kola v rovine, odesli mi poloosy, 1000 jedna, pak vepredu cepy.. ale auto jinak totalni spolehlivost, moje prvni auto, ale u hondy jsem zustal, mam accorda, s tim uz neni takova sranda
.. doporucuju!
jo a vyhoda je slusna zakladna na clubu, tam ti poradi uplne se vsim, klidne i do par minut protoze nekteri lidi tam jsou skoro furt
V rozdělovači problém není,když je udělaný normálně,tak i normálně funguje. Plno aut má rozdělovače a normálně fungují. Twingo je renault,to musíš brát trošku s rezervou,francouzi a elektrika to nejde moc do kupy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.