Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat punto ii -výměna světlometu

Od: karlosdos* odpovědí: 12 změna:

Mám už špatně průhledné sklo u levého světlometu,sehnal jsem si jiný. Jak na výměnu,je to náročné,nebo si to mohu vyměnit sám?

Děkuji za radu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ekr®
hodnocení

2x

Otázka pár vteřin hledání na google, zadal jsem punto mk2 demontáž světel, dostal jsem se na forum přímo o fiatech, zde je odkaz

forum.cars.cz/...

hned první odpověd je od uživatele arrow 79 , asi bych se na to forum přihlásil a díky tomu je možno stáhnout manuál (jak na to) tam bude popis kde co a jak s tímto vozidlem a ne jen o světlech ale spousty rad jak na fiata. :) .

senator90*
hodnocení

0x
Ahoj nevim tedy jak fiaty ale vetsina aut ma drzak svetla schovany pod prednim spojlerem.. Postup: vytocit jedno kolo, uvolnit podbeh, pod podbehem schovany sroubek narazniku, totez na druhe strane,.. Vymontovat masku, uvolnit srouby narazniku pod maskou i pod autem, sundat naraznik a pak uz neni problem najit vsechny drzaky svetel
Staci mi na to mala gola sada, 8,10 klic a mozna i sikovky..
Cas cca 2 hodky a mene
karlosdos*
hodnocení

No,nevím jestli to zvládnu,je mi 63let.Budu muset asi hledat někoho v autodílně,do servisu nepojedu,to bych se nedoplatil,když má 17 let staré auto. světlomet jsem koupil za 600.

zakuj
Pokud je zazloutle tak si najdete ve vasem okoli firmu ktera tyto svetlomety renovuje. Na focusu jsem nechal obe svetla zrenovovat za 500kc v brne na famerove namesti.
karlosdos*
hodnocení

Už jsem to měl dělaný a je to zašlý zase, je to plast a hodně je to matný.

fik

Není holt nad poctivý sklo,to nezažloutne nikdy. Nevím proč všude cpou ty plastový skla,o kolik to asi sníží náklady na výrobu*zed*

senator90*
hodnocení

0x
Doplnek: myslis predni svetla doufam, zadni vymenis z kufru uvolnenim 3-4 sroubku
karlosdos*
hodnocení

Už mi přišel náhradní světlomet , nedalo by se vyměnit jenom to plexisklo? A nemusel bych možná měnit celý světlomet.

asd1

Vyměň to celé. Měnit sklo jede, ale má to svoje rizika, větší než výměna celého světla...

alex333

Doporučuji vyměnit celé. Také jsem to dělal a obešel jsem se bez vedlejších problémů.

ekr®
hodnocení

0x

tady je možno stáhnout po registraci onu knihu jak na to v pdf-ku

fiatclub.eu/...

karlosdos*
12.05.16 15:04
hodnocení

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]