Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chystám se vyměnit přední tlumiče na P206, bohužel jak jsem zjistil(asi slabá chvilka), tak ty nové co mám už nějakej pátek doma nemají oproti těm na voze držák na uchycení stabilizátoru. Teď nevím co s tím, je to plynokapalina, tak nevím zda se tam ty úchyty mohou navařit, popřípadě jestli se to dá vyšpekulovat nějak jinak. Dík za případné rady.
tu objímku bych scháněl takovou aby byla na dva šrouby a aby byla s pořádnýho materiálu ne jen slabýho plíšku
nebo bych si jí udělal z 20mm pásoviny
img11.allegroimg.pl/... třeba něco v tomto stylu? Ono udělat nebo koupit něco takového by nebyl problém, spíš teda jak to tam přidělat, aby se to nehýbalo nebo to ta tyčka případně nepustí? Jinak prodávat a schánět nový tlumiče se mi dvakrát nechce, ale kdyžtak budu muset no :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.