Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řízení+ vule volantu ve sloupku

Od: martinpeugeot® odpovědí: 1 změna:

dobrý den

mám volný hřídel volantu v jeho uložení-v místě jak jsou spínače blinkrů-prostě to ložisko pod volantem, jak to opravit? Je tam taková nepříjemná vůle, v čem ta hřídel volantu je? - je tam ložisko nebo nějaké pouzdro? jde to vyměnit, opravit? nenašel jsem nikde díl k tomu vždy jen hřídel volantu, ta je ale bezvadná i dole jak je klopub to je ok...

dále

jak vyměnit řízení-hřebenové-povolím 2 šrouby na tělese řízení, vysunu hřídel volantu, vymontuji čepy řízení a odmontuji přívod hydraulický-je to tak správně? je tam nějaký zádrhel? Např při montáži? Pak na geošku

vuz peugeot partner 1.4 KFX 1997, mělo by to být stejné jako na osobáku...

díky...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych to viděl na výměnu celý tý volantový tyče kdysi sem to měnil na jedný astře g

tady odkaz třeba to napoví : vectra-club.cz/...

k tomu řízení vidim to zvednout kola.dolů,odpojit tyčky řízení ,povolit to na kloubku v kabině,pak svěsit nápravu,odpojit hydrauliku a povolit i samotný řízení

počítám že to nebude sranda tudle sem asistoval u výměny řízení na jednom oplu a docela to byl zážitek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]