Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám volný hřídel volantu v jeho uložení-v místě jak jsou spínače blinkrů-prostě to ložisko pod volantem, jak to opravit? Je tam taková nepříjemná vůle, v čem ta hřídel volantu je? - je tam ložisko nebo nějaké pouzdro? jde to vyměnit, opravit? nenašel jsem nikde díl k tomu vždy jen hřídel volantu, ta je ale bezvadná i dole jak je klopub to je ok...
dále
jak vyměnit řízení-hřebenové-povolím 2 šrouby na tělese řízení, vysunu hřídel volantu, vymontuji čepy řízení a odmontuji přívod hydraulický-je to tak správně? je tam nějaký zádrhel? Např při montáži? Pak na geošku
vuz peugeot partner 1.4 KFX 1997, mělo by to být stejné jako na osobáku...
díky...
já bych to viděl na výměnu celý tý volantový tyče kdysi sem to měnil na jedný astře g
tady odkaz třeba to napoví : vectra-club.cz/...
k tomu řízení vidim to zvednout kola.dolů,odpojit tyčky řízení ,povolit to na kloubku v kabině,pak svěsit nápravu,odpojit hydrauliku a povolit i samotný řízení
počítám že to nebude sranda tudle sem asistoval u výměny řízení na jednom oplu a docela to byl zážitek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.